Simona Ionescu / Redactor Șef

Gheorghe Dincă se joacă cu justiția. Ce a putut să spună despre Alexandra și Luiza e strigător la cer

Gheorghe Dincă se joacă cu justiția. Ce a putut să spună despre Alexandra și Luiza e strigător la cer
A trecut multă vreme de când toată lumea așteaptă să vadă finalul în cazul Caracal. Să se termine aici toată povestea?

Deși toată lumea vrea să se facă dreptate cât mai repede, Gheorghe Dinică face doar ce vrea. Ce a putut să declare acum.

Gheorghe Dincă se joacă cu justiția. Ce a putut să spună despre Alexandra și Luiza e strigător la Cer

Mama Alexandrei Măceșanu e pur și simplu distrusă după ce a aflat ce a declarat recent Gheorghe Dincă. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul a spus senin că cele două fete, Alexandru Măceșanu și Luiza Melencu ar fi fost prostituate, ele cerând bani ca să întrețină relații intime cu el.

Așa că, în viziunea acelui monstru, nu se pune în discuție problema violului, răpirii și uciderii celor două adolescente din Caracal. Când a auzit aceste cuvinte, mama Alexandrei a cedat nervos. Femeia n-a mai ținut cont de nimic și i-a spus judecătoarei că îl încurajează pe Dincă, mai ales că bărbatul povestise în trecut ce s-a întâmplat.

Femeia a fost amendată

Oamenii legii, supărați de ieșirea nervoasă a femeii, au amendat-o, apoi au dat-o afară din sala de judecată. „Își bat joc de noi, să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă. N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău!. (…) A declarat că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt Frumos.

Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra!”, a spus, femeia disperată, potrivit Antena 3. Nu doar mama Alexandrei a fost evacuată din sala de judecată, ci și bunicul Luizei Melencu, care nu a suportat să audă asemenea lucruri despre nepoata sa.

„Ne așteptam la așa ceva. Dincă declară și spune destul de clar că el a avut de-a face cu două prostituate pentru că a căzut la înțelegere cu cei care i-au luat declarații la timpul respectiv ca să-i ușureze din pedeapsă”, a mărturisit bărbatul.

Apărătoarea familiei Melencu spune că judecătoarea e de partea lui Dincă

La rândul său, avocata familiei Melencu susține că judecătoarea l-a lăsat pe monstrul din Caracal să se exprime obscen vizavi de cele două fete.  „Judecătoarea l-a susţinut în exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur şi simplu. A sugerat că şi Alexandra, şi Luiza sunt nişte prostituate.

Nu i-au pus, nici judecătoarea şi nici procurorul, nişte întrebări prin care să se afle unde ar putea fi fetele. Nu, întrebările care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne interesează performanţele sexuale ale lui Dincă, ci ne interesează unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalism”, a declarat apărătoarea Carmen Obârșanu.

Sursă foto: arhivă/gandul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre