Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghinioanele se țin lanț de Claudia Pătrășcanu. O întâmplare neprevăzută i-a dat viața peste cap

Ghinioanele se țin lanț de Claudia Pătrășcanu. O întâmplare neprevăzută i-a dat viața peste cap
De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, se pare că norocul o cam ocolește pe Claudia Pătrășcanu. Ce s-a mai întâmplat acum.

Claudia Pătrășcanu e cu nervii la pământ. A ratat cea de-a 17-a întâlnire în fața judecătorilor.

Ghinioanele se țin lanț de Claudia Pătrășcanu. O întâmplare neprevăzută i-a dat viața peste cap

Claudia Pătrășcanu nu e deloc în cea mai bună formă a sa, iar acum problemele au năpădit-o din nou. Ieri, vedeta trebuia să se prezinte la tribunal, la cea de-a 17-a înfățișare, dar nu a putut. Asta pentru că unul dintre băieți, Nicolas, s-a simțit foarte rău, acuzând dureri mari și a alergat cu el la spital.

Potrivit ultimelor surse, situația e destul de complicată, pentru că micuțul a făcut enterocolită. Nici Gabi Bădălău nu a fost prezent la tribunal, de unde se înțelege că i-a fost alături Claudiei, iar copilul e mult mai important ca divorțul.

Are sau nu iubit Claudia Pătrășcanu?

În toamna anului trecut, după ce au ieșit zvonuri că ar exista un bărbat în viața ei, Claudia Pătrășcanu a făcut lumină în toată povestea. „Nu, n-am nicio relație în momentul de față, iar atunci când va exista, dacă Dumnezeu va vrea, eu sunt un om foarte cerebral.

Eu îmi respect foarte mult copiii și orice s-ar întâmpla și probabil nu voi rămâne singură, vreau să o fac cu demnitate și respect pentru copiii mei, nu o să aleg așa orice om, o să fiu foarte atentă, o să aleg”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Își construiește casă

De asemenea, cântăreața a mărturisit că își va cumpăra un teren pe care urmează să ridice casa la care a visat atât de mult. Fără să apeleze la ajutorul tatălui copiilor săi.  „O să construiesc cea mai frumoasă casă să avem o viață liniștită, pot să trăiesc și fără Gabi, până la urma urmei eu îmi cresc doi copii singură mai mult de doi ani”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre