Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghinion teribil pentru Tommy Lee. Fostul iubit al Pamelei Anderson încearcă să-și vândă casa

Ghinion teribil pentru Tommy Lee. Fostul iubit al Pamelei Anderson încearcă să-și vândă casa
Relația de amor dintre Pamela Anderson și toboșarul Mötley Crüe  e una din cele mai cunoscute povești.  Ca și în  cazul lui Kim Kardashian, multă notorietate a venit la pachet cu o casetă care prezenta imagini intime din dormitorul celor doi. Despărțiți de ani buni, toboșarul încearcă acum să își reseteze viața și vrea să scape de casa în care a locuit prea multă vreme.

Tommy Lee se confruntă cu o nouă spargere la casa lui. De data aceasta nu a fost sustrasă nicio casetă cu imagini intime, dar suspecții au plecat cu câteva obiecte ciudate. Și au lăsat locul arătând ca o cameră de hotel după o petrecere Mötley Crüe. Polițiștii l-au alertat pe toboșarul Crüe că a avut loc o spargere la casa sa din zona Calabasas săptămâna trecută. Tommy încearcă de mai mult timp să vândă casa. S-a grăbit însă să verifice pagubele odată ce a aflat de spargere.

Hoții au intrat pe o ușă de sticlă din spate și au distrus complet interiorul casei. Poliția din Los Angeles spune că hoțul, sau hoții, au spart geamuri, lămpi și chiar una dintre porțile laterale ale lui Tommy. Cât despre ce au furat, au plecat doar cu o oglindă de baie și câteva mânere de dulap.

Casa lui Tommy Lee este de vânzare

Amintiți-vă de anul 1995. Casa lui Tommy Lee a fost spartă și atunci. Hoțul a furat în mod o casetă porno. Celebra casetă în care apărea artistul și fosta sa soție, Pamela Anderson. Pamela Anderson și Tommy Lee Jones s-au căsătorit în 1995 și au divorțat 3 ani mai târziu, în anul 1998. Au împreună doi fii, Brandon, în vârstă de 24 de ani și Dylan, 23 de ani.

În ceea ce privește spargerea actuală, până în prezent, nu a avut loc nicio arestare. Poliția  estimează că pagubele totale îl vor costa pe bateristul rock în jur de 5.000 de dolari. După cum a scris presa internațională, toboșarul Mötley Crüe  încearcă să scape de casă. El vrea să o vândă. A listat frumoasa casă în septembrie pentru a doua oară. După ce nu a avut noroc cu o vânzare în mai 2020.

Prezentată acum ca fiind „Cea mai valoroasă casă din Calabasas!”, casa din suburbia Los Angeles a regelui rock-n-roll din anii 1980 și 1990 Tommy Lee a fost scoasă din nou pe piață cu un preț atât de apropiat de 4,6 milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre