Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghinionul se ține lanț de Vlăduța Lupău. A ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu cântăreața

Ghinionul se ține lanț de Vlăduța Lupău. A ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu cântăreața
În ultima perioadă, Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România se luptă cu mai multe probleme de sănătate.

Artista a ajuns acum din nou pe mâna medicilor, pentru că riscă să nu mai poată cânta.

Vedeta le-a povestit fanilor prin ce trece și a postat și o fotografie în care apare cu branula la mână. Ce s-a mai întâmplat de data asta? Tusea nu-i dă pace, iar Vlăduța spune că dacă problema nu se va rezolva mai repede, riscă să nu mai poată cânta. În aceste condiții, a fost nevoită să ajungă din nou la spital pentru a face o gastroendoscopie.

”Am revenit să verific tusea mea, care a revenit în forță. Am venit să îmi fac gastroendoscopie. Am înțeles că nu prea e plăcut, dar este o procedură peste care nu putem să trecem, așa a zis doctorul. Dacă tușesc așa, mai cântă mama.”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

La începutul anului, s-a luptat cu o răceală foarte puternică

Vlăduța a mai avut probleme de sănătate și la începutul anului, când a răcit foarte puternic și a ajuns pe mâna doctorilor.

Vlăduța Lupău și Iair

Atunci a fost bolnav și micuțul Iair, iar artista a fost extrem de îngrijorată pentru băiețelul ei, dar totul s-a terminat cu bine. ”Sunt mai bine, nu știu cum am reușit să trec printr-o perioadă atât de scurtă, după ce am făcut antibiotic șapte zile.

„La el cumva e prima febră, mică, dar sper să scăpăm să nu fie nevoie de nimic”

Problema este că, chiar dacă am stat la distanță de Iair s-a luat un pic și la el. Sperăm să scăpăm ușor cu el. La el cumva e prima febră, mică, dar sper să scăpăm să nu fie nevoie de nimic. Și voi să aveți grijă de voi zilele astea că trebuie să avem grijă unii de alții”, a mărturisit Vlăduța Lupău la începutul anului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre