Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghislaine Maxwell are înregistrări din dormitorul pedofilului Epstein. Va negocia eliberarea?

Ghislaine Maxwell are înregistrări din dormitorul pedofilului Epstein. Va negocia eliberarea?
Agenții FBI au ridicat-o pe Ghislaine Maxwell (58 de ani) din vila sa din Bradford, New Hampshire, unde se ascundea de teama arestării în dosarul racolării de minore pentru a le plasa în paturile unor bărbați din înalta societate. Un fost prieten al cuplului Epstein-Maxwell  a făcut niște dezvăluiri senzaționale, în exclusivitate, pentru ziarul DailyMail.

Aceasta este vila de un milion de dolari în care se ascundea fiica fostului magnat de presă Robert Maxwell, pentru a nu fi interogată cu privire la rolul ei în viața milionarului pedofil Jeffrey Epstein.

Conform prietenului Epstein-Maxwell, a cărui identitate jurnaliștii englezi o protejează, anchetatorii au intrat în posesia a mii de fotografii cu fete și o grămadă de înregistrări video, etichetate ”Fete nud”. Captura de imagini a fost făcută atunci când agenții au percheziționat casa din New York a lui Jeffrey Epstein, anul trecut, când l-au arestat.

Fostul prieten a spus: „Nu numai că lui Epstein i-a plăcut să se încurce cu fete minore, dar a vrut să se asigure că are ceva la mână ca să-i stăpânească pe bărbații bogați și puternici”. El a adăugat: „Ghislaine a fost întotdeauna la fel de vicleană. Nu putea să fie cu Epstein în acei ani într-o relație oficializată și nu avea nicio asigurare. Are copii din tot ce a avut Epstein. Aceasta ar putea implica anumite mișcări și agitații. Dacă va coborî în pușcărie, va lua cu ea pe mulți. Epstein și ea erau conectați la unii dintre cei mai influenți oameni din lume, inclusiv prințul Andrew, Bill Clinton și Donald Trump”.

Există deja multe opinii că Ghislaine Maxwell va folosi filmele lui Epstein ca poliță de asigurare pentru a se salva, informează DailyMail.com.

Aceasta este casa din Ephat Manhattan a lui Jeffrey Epstein unde, după arestarea sa în iulie 2019, agenții au găsit mii de fotografii cu fete minore și un seif plin cu CD-uri compacte, etichetate „fete nud”.

Alte dezvăluiri. De data asta ale lui Epstein

A doua zi după sinuciderea lui Epstein în august anul trecut, New York Times a publicat un cont al jurnalistului James B. Stewart care îl intervievase pe Jeffrey Epstein în august 2018.

În cursul conversației lor, Epstein i-a spus lui Stewart că a aruncat ”murdăria” faimoșilor oaspeți ai casei sale, „unele dintre ele potențial dăunătoare sau jenante, inclusiv cu detalii despre presupusele lor preferințe sexuale și consumul de droguri recreative”.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre