Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali a trecut la altă fază a personalității. Spune că „citește în neant, în aer, în umbre”

Gigi Becali a trecut la altă fază a personalității. Spune că „citește în neant, în aer, în umbre”
Gigi Becali nu este numai milionar și patron de echipă de fotbal. Celebru pentru afacerile sale, imobiliare și sportive, el este un personaj controversat prin prisma afirmațiilor pe care le face. Nu de puține ori a surprins cu acestea publicul.

Om cu frica lui Dumnezeu și deosebit de religios, recent Gigi Becali arată că a trecut la altă fază. El spune că „citește în neant, în aer, în umbre”. Este lucru cunoscut că latifundiarul din Pipera are o relație aparte cu Dumnezeu. Când a primit condamnarea la închisoare, i-a mulțumit, considerând că acela a fost momentul când s-a mântuit.

De altfel, la închisoare a dus cu el o icoană, la care s-a rugat în permanență. Este convins că rugăciunile sale i-au scurtat perioada de detenție. Deși primise o condamnare pentru trei ani și jumătate, Becali a stat în spatele gratiilor un an și zece luni, fiind eliberat condiționat.

Gigi Becali „citește” în neant

Acum, patronul FCSB afirmă că deține abilitatea de a citi viitorul. Dezvăluirea a făcut-o în contextul în care a povestit că a prevăzut suma de transfer a lui Radu Drăgușin la Tottenham.

„Când ți-am zis eu de Radu Drăgușin că o să facă 30 de milioane? Și fix cu 30 s-a vândut! Vezi cum le ghicesc? Pentru că de ce?  Pentru că eu mă uit, și văd… Citesc în neant… Citesc în aer, citesc în viitor, citesc în umbre”, a declarat Gigi Becali.

Afacerile lui cu transferuri și jucători sunt profitabile, după cum se știe. Atent la tranzacțiile sale, recent, Gigi Becali a dat de înțeles că  vrea să își suplimenteze veniturile din drepturile de televizare a meciurilor de fotbal ale echipei sale. El i-a cerut lui Zoltan Teszari, mogulul de la DigiSport, 40 de milioane de euro, cu 10 milioane mai mult decât primește în prezent Liga Profesionistă de Fotbal.

Și-a inspirat viața dintr-un film

Gigi Becali  este un om al vorbelor și al ideilor fixe pe care le urmează de-a lungul vieții. El a declarat: „Dacă mă respecți o dată, te respect și eu tot o dată. Dacă nu mă respecți o dată, eu nu te respect de cinci ori”. „Eu cu viața mea, în fiecare dimineață de când mă dau jos din pat, fac istorie”, a mai spus acesta.

Inspirat de filmul Mihai Viteazul, pe care l-a văzut în tinerețe, și-a propus să facă pentru România ce-a făcut fostul domnitor „sau măcar Amza Pellea”, după cum a declarat cu o ocazie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre