Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali spune ce se va întâmpla cu Elena Udrea. Latifundiarul crede că ar trebui să fie tratată cu respect

Gigi Becali spune ce se va întâmpla cu Elena Udrea. Latifundiarul crede că ar trebui să fie tratată cu respect
A trecut și el prin iadul închisorii, așa că știe exact cum se trăiește în spatele gratiilor. Becali vorbește despre ce o așteaptă pe Elena Udrea.

Gigi Becali ține cu Elena Udrea și le-a explicat românilor cum este să trăiești într-o celulă.

Gigi Becali spune ce se va întâmpla cu Elena Udrea. Latifundiarul crede că ar trebui să fie tratată cu respect

Într-o intervenție la România TV, Gigi Becali a povestit despre aducerea fostului ministru al Turismului în România. El consideră că blonda ar trebui să aibă parte de condiții speciale în închisoare.

„Trebuie să-i facă condiţii pentru o persoană vulnerabilă”

„Dacă s-a decis extrădarea nu avea de ce să mai facă puşcărie în Bulgaria. (…) Atunci mai bine vin în România unde se vorbeşte româneşte, oricum e respectată Elena Udrea, în puşcărie o să i se facă condiţii. Trebuie să-i facă condiţii pentru „o persoană vulnerabilă”, aşa cum au stat toţi oamenii politici în puşcărie.

Elena Udrea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat

„La o cincime din pedeapsă, în cazul ei un an şi două, ea trebuie să ia regim semi-deschis”

Ea la ora asta are regim închis. Numai că ea a executat o parte din pedeapsă. La o cincime din pedeapsă, în cazul ei un an şi două, ea trebuie să ia regim semi-deschis. Când îi dă regim semideschis, trebuie să-i dea drumul acasă 25 de zile. Dacă vrem să respectăm legea… să nu mai plece lumea în străinătate. Bun, este condamnată Elena Udrea, respectă şi tu stat legea. Dă-i drumu’ la femeie să-şi vadă copilul cinci zile. Dă-i 25 de zile într-un an. Nu e normal aşa?”, a mărturisit omul de afaceri.

Becali se judecă din nou cu Pandele

În altă ordine de idei, Gigi Becali i-a deschis din nou proces primarului din Voluntari, Florentin Pandele. El a solicitat anul trecut de la primăria condusă de soțul Gabrielei Firea suma de 100.000 de lei. Atunci procesul care a fost înregistrat la Judecătoria Buftea a fost suspendat niciuna dintre părținu s-a prezentat la termenul stabilit. Acum a fost retrimis la Tribunalul Ilfov, unde a fost înregistrat pe 14 iunie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre