Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai nou cuplu din showbiz nu se mai ascunde

Cel mai nou cuplu din showbiz nu se mai ascunde
Când două vedeta ajung să formeze un cuplu, toată lumea e cu ochii pe ele, pentru a ști cele mai noi și picante detalii. Gigi Hadid și Bradley Cooper nu au săpat de lumina reflectoarelor ațintită asupra lor în viața privată.

Cel mai nou cuplu din showbiz nu se mai ascunde.  Gigi Hadid și Bradley Cooper, care au fost văzuți împreună de mai multe ori în ultima vreme, au avut o întâlnire culturală, miercuri seara. Cei doi au fost văzuți ieșind din Teatrul Lucille Lortel, unde au urmărit spectacolul după piesa într-un singur act Danny and the Deep Blue, cu Aubrey Plaza și Chris Abbott în rolurile principale, scrie Page Six.

Bradley Cooper și Gigi Hadid au ieșit de la teatru ținându-se de mână (Sursa foto: Page Six)

Danny and the Deep Blue Sea este o reluare a unei producții din 1983 în care a jucat legendarul actor John Tuturro. Este o producție într-un act care urmărește două personaje tulburate care se întâlnesc într-un bar.

Cooper și Hadid, cel mai nou cuplu din showbiz, nu se mai ascund

Un lucru mai puțin cunoscut de marele public despre vedeta de cinema, e că Bradley Cooper merge în mod constant la teatru. Acum o „convertește” și pe prietena sa nouă, modelul Gigi Hadid, în pasiunea sa imensă pentru jocul actorilor pe scenă.

Presa internațională i-a menționat deseori în ultima perioadă pe Bradley Cooper și Gigi Hadid împreună. Cei doi se pare că formează cel mai nou cuplu din showbizul internațional și au decis să nu se mai ascundă. Pentru ieșirea de miercuri seara la teatru, Hadid a purtat o șapcă Yankees accesorizată cu o poșetă Birkin, în timp ce Cooper, în vârstă de 48 de ani, era într-un tricou negru. Cei doi au părăsit teatrul, la finalul spectacolului, aparent ținându-se de mână.

Amintim că luna trecută, Hadid și vedeta din Silver Linings Playbook au fost, de asemenea, văzuți luând cina împreună în cel mai la modă local din West Village, Via Carota, iar mai târziu în aceeași lună, celebrul actor a fost surprins lăsând-o pe Hadid în oraș, cu mașina lui. De asemenea, au mai fost surprinși de jurnaliști și când au făcut o plimbare în ploaie împreună.

Cea mai complexă încurcătură de întâlniri de la Hollywood

Acum, având în vedere că se țineau și de mână la ieșirea din teatru, e evident că sunt deciși să oficializeze relația, arătând lumii că formează un cuplu. Acest detaliu se adaugă la ceea ce se conturează a fi cea mai complexă încurcătură de întâlniri de la Hollywood.

Bradley Cooper și fosta sa parteneră, Irina Shayk, au petrecut Halloween-ul împreună cu fiica lor (Sursa foto: Instagram)

Gigi Hadid, în vârstă de 28 de ani, se  întâlnea recent cu prietenul apropiat al lui Cooper, Leonardo DiCaprio, în timp ce Cooper însuși a fost surprins în timpul verii, în vacanță, foarte intim, cu  mama copilului său și partenera sa de film, din nou, Irina Shayk. Aceasta, la acea vreme, se întâlnea cu noua legendă NFL,Tom Brady, care, la rândul lui, mai avea și alte „prietene”. Cooper are o fiică de șase ani cu modelul rus Shayk.

De altfel, foștii parteneri au petrecut Halloween-ul cu copilul. Pe de altă parte, surse din apropierea lui Shayk au declarat pentru Page Six că aceasta nu este încântată de faptul că Cooper și Hadid sunt așa de apropiați. Și  Hadid are o fiică de trei ani cu starul One Direction, Zayn Malik.

Sursa foto: Instagram, Page Six

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre