Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Hadid – temeri pentru a poza însărcinată. Iată, totuși, prima fotografie!

Gigi Hadid – temeri pentru a poza însărcinată. Iată, totuși, prima fotografie!
Gigi Hadid s-a afișat pentru prima dată însărcinată pe rețelele de socializare și le-a arătat urmăritorilor săi burtica.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani și iubitul ei Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, așteaptă nașterea copilului lor în luna septembrie.

În timp ce făcea un livestream pe Instagram, frumoasa vedetă și-a desfăcut cămașa și s-a întors în lateral pentru a le arăta fanilor cum crește bebelușul. „Aici este burtica mea”, spune Gigi, explicând că burta ei nu este la fel de vizibilă din față. Aceasta le-a mulțumit urmăritorilor ei pentru cuvintele frumoase de susținere, spunându-le că în cele din urmă va dezvălui mai multe detalii în viitoare postări sau livestream pe platforma de socializare.

„Îmi acord ceva timp pentru a împărtăși detalii privind sarcina mea, iar voi veți vedea când veți vedea”, adaugă Gigi.

Ultimele evenimente globale, cum ar fi pandemia și protestele pentru „Black Lives Matter”, au jucat un rol destul de important în decizia supermodelului de a se abține să posteze imagini și informații despre sarcina ei.

„Cred că mulți oameni sunt confuzi pentru că nu împărtășesc mai mult, dar, sunt însărcinată în timpul unei pandemii, adică evident că sarcina mea nu este cel mai important lucru care se petrece în lume. Ăsta este motivul pentru care am simțit că nu este chiar ceva ce trebuie să împărtășesc cu alți oameni în afară de familia și prietenii mei.Cu siguranță mulți oameni și-au pierdut viața din vina virusului de la începutul carantinei și lucrul acesta continuă să se întâmple. Apoi am trecut la protestele Black Lives Matter și am crezut că prezența noastră în social media ar trebui folosită pentru mișcarea asta”, spune modelul.

Deşi aceasta nu a distribuit online prea multe detalii despre sarcina ei, a declarat că este foarte bine și că împărtășește experiența frumoasă pe care o trăiește cu oamenii din jurul ei.

„Am făcut foarte multe fotografii cu burtica mea și le trimit prietenilor, familiei și este foarte drăguț și emoţionant; încerc să captivez toate momentele pentru că am auzit mulți oameni spunând că nu trebuie să ratez nici o clipă.”, povestește Gigi Hadid, adăugând că pe viitor promite să împărtășească asta și cu fanii ei. „Doar nu mă grăbesc să o fac acum, vreau doar să experimentez asta și scriu în jurnal foarte mult și nu vreau să îmi fac griji când mă trezesc în timpul sarcinii mele că trebuie să postez ceva drăguț”.

După ce au scăpat pe internet veștile că Gigi Hadid și fostul membru One Direction așteaptă un bebeluș, supermodelul a confirmat totul în cadrul emisiunii „The Tonight Show”, cu Jimmy Fallon. „Cu siguranță ne doream să anunțăm în felul nostru, dar suntem foarte entuziasmați, fericiți și recunoscători pentru urările de bine și sprijinul tuturor”, a spus frumoasa vedetă.

Erou la 6 ani! Cum și-a salvat băiatul surioara

Keo e pregătit să fie tată a doua oară. Ce spune Misty?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre