Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol a dat cea mai tristă veste, iar Smiley a rupt topurile muzicale. Ce se întâmplă în familia celor doi artiști

Gina Pistol a dat cea mai tristă veste, iar Smiley a rupt topurile muzicale. Ce se întâmplă în familia celor doi artiști
Trei sezoane de Asia Express și tot atâtea de Chefi la cuțite a rezistat Gina Pistol la Antena 1. Iubita lui Smiley a luat o hotărâre și a făcut marele anunț.

Chiar dacă nu cu mult timp în urmă a spus că abia așteaptă să se reîntoarcă la lucru, Gina Pistol a luat o decizie radicală.

Una dintre cele mai iubite prezentatoare a anunțat cu puțin timp în urmă pe contul de socializare că, cel pentru moment, a renunțat la colaborarea cu Antena 1. Ea le-a spus însă fanilor că se vor revedea cu bine la televizor, semn că are planuri noi, despre care însă nu a vrut să vorbească nimic în acest moment.

„Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite”

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

„Simpaticilor, aventura mea continuă!”

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor trei magnifici, care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume. Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături si de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot! Vă pup, Gina”, a fost mesajul emoționant al blondei.

Smiley le dă clasă tuturor

Smiley însă e mai ancorat în muncă ca niciodată. Potrivit analizei făcut de Mediaforest, Smiley ocupă și locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România în tot anul trecut, cu celebra sa piesă ”Scumpă foc”, pe care o interpretează alături de Juno. Pe de altă parte, artistul și fondatorul HaHaHa Production deține și recordul de a fi singurul artist din România cu 8 piese în top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022.

Audiență de aproape 5 milioane și jumătate de ascultători

Melodia are 5412 difuzări la radiourile românești și o audiență de aproape 5 milioane și jumătate de ascultători, dar și un videoclip cu Adelina Pestrițu în rol principal, care a înregistrat, la opt luni de la lansarea live din timpul concertului de la Sala Polivalentă din București, peste 18 milioane de vizualizări.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre