Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol, la dispoziția fetiței Josephine și a motanului. Ce program i-au făcut vedetei

Gina Pistol, la dispoziția fetiței Josephine și a motanului. Ce program i-au făcut vedetei
Când a rămas însărcinată, nu s-a gândit niciodată că-i va fi atât de greu. Gina Pistol nu mai răspunde de ea, ci alții îi fac programul

E femeie puternică, dar în ultima perioadă Gina Pistol a obosit. I-a cerut lui Smiley să găsească o soluție.

Într-un interviu recent, Gina Pistol s-a plâns cât de greu îi este în ultima perioadă. Aceasta spune că are un program cumplit și abia dacă mai apucă să-și facă un duș sau să-și dea cu cremă pe față. Micuța Josephine e foarte cuminte, dar a venit perioada în care cineva trebuie să o urmărească permanent, așa încât Gina ar avea nevoie de ajutor în plus.

E drept că Smiley nu-și lasă iubita la greu, însă Gina nu se mai simte femeie atunci când se uită în oglindă. Și simte că trebuie să se reinventeze. Deși nu a vrut bonă, acum crede că a greșit. Au găsit, de curând, o doamnă ca să-i ajute când ei sunt plecați de acasă, la treabă.

„Fiecare etapă care vine are greutățile ei”

„Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu, îi ziceam lui Andrei că, dacă nu luăm o bonă în curând, mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi.

Pentru mine, spălatul părului și aranjatul sunt un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și dă să meargă de-a bușilea, iar eu trebuie să stau lângă ea. Fiecare etapă care vine are greutățile ei. Eu încerc să o adorm de pe la ora 19:30. De la ora 21, apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial.

„Și tații se activează. E mult mai greu pentru mamă”

Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4:30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă; după, nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6:30, m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată.

De când a ajuns acasă, Andrei a schimbat bebelușul, l-a îmbrăcat, i-a dat să mănânce. Și tații se activează. E mult mai greu pentru mamă, dar noi, față de voi, trecem prin mai multe schimbări, cum ar fi hormonale. (…) Andrei se apucase de sală când eu începeam să mă fac din ce în ce mai mare. Eu întotdeauna am făcut sport și m-am îngrijit și să mă văd dintr-odată în oglindă și să mă întreb unde a dispărut Gina…”, a afirmat vedeta.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre