Mama Deliei Matache a ajuns bonă. Spune că Delia e plină de bani și de aici i se trage

Mama Deliei Matache a ajuns bonă. Spune că Delia e plină de bani și de aici i se trage
Dintotdeauna, Gina Matache, mama Deliei a iubit copiii, așa că postura de bonă nu o deranjează. Ce s-a întâmplat în familia Deliei.

În timp de Delia Matache și sora ei nu se uită la bani, Gina Matache a ajuns bonă. Nu o deranjează, dar a povestit una-alta, despre cum a ajuns în situația asta. E plină de iubire și umor, mama Deliei. Artistă și ea.

Mama Deliei Matache a ajuns bonă. Care să fie motivul

Au împlinit nouă ani de când sunt împreună și n-au putut să rateze o vacanță de cinci stele. De data asta, Delia nu a plecat să petreacă doar cu soțul ei, Răzvan, ci au luat-o și pe Oana Matache și soțul acesteia. Destinația? Frumoasa Sicilie. Cea care a dat totul din casă a fost chiar mama fetelor, care a rămas să aibă grijă de copii, transformându-se în cea mai simpatică bonă.

„Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată. Au făcut ce le-a tăiat capul”

Gina Matache a spus că fetele ei niciodată nu au consultat-o în vreo privință, ci doar au pus-o mereu în fața faptului împlinit. De asemenea, aceasta a mărturisit că Delia e risipitoare. „Delia a plecat în Sicilia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine! Delia nu are nicio treabă cu banii.

Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele. Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă”, a spus mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

„Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei”

Sigur că întrebarea care e pe buzele tuturor se referă la momentul când Delia Matache va avea copii. Pentru că nu mai vrea să fie certată de Delia, mama acesteia a preferat să fie cât mai rezervată în declarații la acest capitol. „Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”, a mai afirmat Gina Matache, o bună cântăreață de muzică populară de la care Delia a moștenit talentul.

Sursă foto: b1tv, instagram