Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol ne poftește în dormitorul ei și al lui Smiley. Cei doi au renunțat la discreție

Gina Pistol ne poftește în dormitorul ei și al lui Smiley. Cei doi au renunțat la discreție
De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley fac orice pentru binele fetiței lor.

Viața de cuplu a Ginei Pistol și a lui Smiley nu mai e ce-a fost, dar nimeni nu se plânge. Cea mai importantă rămâne fetița.

Smiley și Gina Pistol nu comentează în fața micuțe Josephine. Fetița face legea în casă și în dormitorul conjugal

Josephine e stăpână în casă și orice dorință a ei e lege pentru toată lumea. Și pentru că micuța nu vrea sub nici o formă să doarmă noaptea în pătuț, mami și tati au adus-o la ei în dormitor, așa că Josephine se lăfăie noapte de noapte în patul conjugal.

Și nu-i pasă deloc că părinții au uitat cum e să doarmă cum trebuie… Puși în asemenea situație, Smiley și Gina au trebuit să schimbe locul de odihnă cu unul mai mare. Frumoasa prezentatoare a spus totul pe contul său de Instagram. ”Eu: Ne trebuie un pat mai mare. El: De ce? Eu: Copil”, a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care Josephine arăta ca o adevărată prințesă în vârful patului.

„Din fericire pentru mine nu mă mai trezesc cu dureri de spate”

Cei doi au achiziționat unul nou, modern, mult mai mare și extrem de confortabil. În plus, acesta se poate transforma rapid într-o canapea excepțională. Un lucru excelent pentru Gina Pistol, care spune că nu mai are nici dureri de spate. ”Am găsit cel mai mișto pat, cu cea mai mișto saltea, aproximativ 1.200 de arcuri împachetate individual. Are foarte multe arcuri mici, are duritatea care trebuie și poți sta și exact ca pe o canapea pe el.

E foarte mișto patul. Din fericire pentru mine nu mă mai trezesc cu dureri de spate. Abia mă puteam ridica din pat”, a povestit Gina. Cum totul s-a terminat cu bine, acum patul matrimonial se împarte între Gina Pistol, Smiley, Josephine și simpatica lor pisicuță, care a descoperit că acolo e cel mai bun loc pentru a-ți face siesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre