Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol s-a dat de gol. A vrut să ascundă logodna cu Smiley, dar a făcut o greșeală

Gina Pistol s-a dat de gol. A vrut să ascundă logodna cu Smiley, dar a făcut o greșeală
Gina Pistol și Smiley sunt mai fericiți ca niciodată de când au devenit părinți. Să fie făcut cuplul celebru următorul pas?

Și Gina Pistol și Smiley au mărturisit că nu se gândesc acum la o căsătorie, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

Gina Pistol s-a dat de gol. A vrut să ascundă logodna cu Smiley, dar a făcut o greșeală

De când au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley au devenit un cuplu extrem de închegat. Artistul are foarte mare grijă de fetele sale, care fac furori la concertele tatălui și se pare că s-a  ajuns și la logodnă. Totul a reieșit dintr-o postare recentă a blondei, după ce a aflat că nu e pe lista celor pe sexy femei din România în cadrul Premiilor Radar de Media 2022.

În acel moment, partenera e viață a lui Smiley a făcut o listă în care a notat cine este ea cu adevărat. Printre denumirile pe care le-a folosit blonda a fost și logodnica lui Andrei Tiberiu Maria. Nu ar mira pe nimeni dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, mai ales că și relația lor au recunoscut-o public după ceva vreme.

Bat clopote de nuntă?

Cei doi se consideră căsătoriți după cum a declarat cântărețul în emisiunea lui Dan Capatos: „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”. La rândul său, Gina a mărturisit că nu se grăbește să devină nevastă cu acte în regulă, dar asta nu înseamnă că nu se gândește la căsătorie, însă totul va avea loc la „timpul potrivit”.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, s-a destăinuit și vedeta. Până atunci însă, cei doi își văd de iubirea lor și sunt pe zi ce trece mai fascinați de micuța Josephine, care le-a transformat viața.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre