Simona Ionescu / Redactor Șef

Glenn Close s-a pozat la 77 de ani, fără pic de machiaj. Foto-șoc cu fața vânătă

Glenn Close s-a pozat la 77 de ani, fără pic de machiaj. Foto-șoc cu fața vânătă
Glenn Close a împlinit 77 de ani pe data de 19 martie, ocazie cu care s-a pozat fără pic de machiaj. Mai mult decât atât, actrița a avut o explicație și pentru vânătăile care puteau fi observate cu ochiul liber pe fața ei. E aproape de nerecunoscut în fotografiile postate

Glenn Close este cunoscută publicului larg pentru o serie de filme precum „Atracție fatală”, „101 Dalmațieni”, dar și multe altele. Cu toate că a fost nominalizată de 8 ori la premiul Oscar pentru rolurile din filmele „The World According to Garp”, „The Big Chill”, „The Natural”, „Fatal Attraction”, „Dangerous Liaisons”, „Albert Nobbs”, „The Wife” și „Hillbilly Elegy”, vedeta nu a câștigat până acum nicio statuetă. 

Acest lucru nu pare însă să o deranjeze prea tare, după cum chiar ea mărturisea în urmă cu câțiva ani: „În primul rând, nu mă consider învinsă. Cine din această categorie este un învins? Ești acolo, sunt cinci oameni nominalizați la Oscar de către colegi. Ce poate fi mai bine de atât? Și, sincer, cred că presei îi place să aibă învinși și învingători”. 

Glenn Close și-a rupt nasul chiar înainte de ziua ei 

Actrița a împlinit recent 77 de ani, însă cu câteva zile înainte a reușit să se umple de vânătăi pe față. Iar fanii au putut observa acest lucru cu ochiul liber, căci vedeta s-a pozat fără pic de machiaj și a urcat pozele pe Instagram. Într-una dintre poze, Glenn se strâmbă amuzant, semn că nu a luat în serios faptul că are fața vânătă. 

Glenn Close părea că se distrează de minune
Foto: Instagram

„Cred că aceasta va fi o zi deosebit de bună. Ignoră vânătăile, tocmai mi-am reparat nasul după o mică ruptură. Mă simt la fel de frumoasă ca întotdeauna”, a comentat Close la pozele pe care le-a împărtășit cu cei aproape 800 de mii de urmăritori de pe Instagram. 

Fiica lui Bruce Willis a reacționat și ea la postare

Curajul actriței de a se poza fără machiaj, dar și sinceritatea acesteia vizavi de vânătăi nu au rămas fără replică. O serie de fani au comentat imaginile. 

Actrița a explicat de unde are vânătăile
Sursa foto: Instagram

Printre aceștia s-au numărat și actrița Lilly Colins, cea care a interpretat-o pe Pamela Anderson în seria „Pam și Tommy”, dar și Rumer, una dintre fiicele lui Bruce Willis și Demi Moore. 

„OMG, te iubesc”, i-a scris Lilly Collins, în timp ce fiica lui Bruce Willis i-a spus: „Ești o comoară”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre