Simona Ionescu / Redactor Șef

Gospodina Claudia Pătrășcanu muncește de zor să se mute în casa nouă. Imagini din locul de suflet al vedetei

Gospodina Claudia Pătrășcanu muncește de zor să se mute în casa nouă. Imagini din locul de suflet al vedetei
După un 1 mai petrecut așa cum scrie la carte, cu mici la grătar și petrecere în aer liber, Claudia Pătrășcanu s-a pus pe treabă.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău vrea să se mute cât mai repede în casa nouă, de aceea face eforturi mari.

Claudia Pătrășcanu a făcut un video din noua locuință, de care e foarte mândră și l-a postat pe contul său de socializare spre bucuria fanilor.

Artista a arătat nu doar imagini din interiorul casei, care arată spectaculos, ci și curtea, unde cei doi băieți se simt extraordinar. Claudia a muncit enorm pentru a-și cumpăra casa de pe malul mării, de aceea e nerăbdătoare să-și ducă acolo lucrurile cât mai repede și să înceapă o viață nouă.

Băieții au dansat cu bunica și au învățat să facă grătar

De 1 mai, toată familia a fost la iarbă verde, unde s-a încins grătarul și cei mici au dansat cu bunica. Micuții Claudiei Pătrășcanu au fost inițiați în tainele gastronomiei de bunica și au demonstrat că le place mult să fie de ajutor. „De 1 mai mergem la picnic. Mămăița ne scoate din casă. A intrat peste noi și ne-a spus: Ce făceți măi, stați în casă? Hai, la iarbă verde cu voi.

„O să-mi aduc aminte și de copilăria mea, pentru că acolo mergeam cu tataie și mămăița”

Eu mă pregăteam să mai duc la casa nouă niște lucruri. N-aveam grătar, n-aveam ce să punem pe grătar, așa că ne-am oprit la market. Plecăm către Cheile Dobrogei, acolo e un loc foarte frumos și o să-mi aduc aminte și de copilăria mea, pentru că mergeam acolo cu tataia și cu mămăița”, a povestit ieri, Claudia Pătrășcanu, fericită că a terminat cu toate problemele și se poate bucura, în sfârșit, de o viață liniștită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre