Simona Ionescu / Redactor Șef

Gustări simpatice, ușor de făcut. Pentru cele mai frumoase petreceri cu prietenii

Gustări simpatice, ușor de făcut. Pentru cele mai frumoase petreceri cu prietenii
Pregătirea mesei pentru petreceri poate fi uneori o corvoadă pentru orice gospodină. Iată câteva gustări simple, dar de efect.

Când vine vorba de petrecerile cu prietenii, gospodinele intră în trepidații. Când să pregătească masa și când să aibă timp să se aranjeze? Cel mai ușor de făcut sunt gustările, pentru care vor fi apreciate.

Sparanghel în felii de prosciutto

Puteți cumpăra câteva buchețele de sparanghel, care se pot înveli în felii subțiri de prosciutto sărat și se pot prăji în cuptor până devin crocante. Ușor de făcut. Sparanghelul poate fi învelit cu câteva ore înainte și păstrat la frigider. Sunt pur și simplu un deliciu. Ce spuneți și de niște minunate rulouri cu cârnați? Le puteți pregăti cu câteva zile înainte, iar când vin musafirii, doar le încălziți.

Gustări cu broccoli, excelente și pentru copii

Gustările de dimensiuni mici, pe care le puteți înghesui cu ușurință pe o farfurie mică sunt adesea câștigătoare la petrecerile mari. Aceste bucățele de broccoli cu cheddar sunt atractive și pentru copii. Ficăței la grătar? O minunăție, pentru care nu vă trebuie decât puțin timp.

Gustări perfecte pentru mesele cu prietenii

Înșirați ficățeii pe țepușe din timp și introduceți la frigider. Aprindeți grătarul înainte de sosirea oaspeților și aveți încă o gustare minunată. Ouăle umplute sunt întotdeauna binevenite la o petreceri. Fierbeți ouăle cu o zi înainte, faceți umplutura în dimineața respectivă și puneți la rece până când sosesc invitații. Va fi o altă gustare delicioasă.

O încrucișare între pâinea cu usturoi și pizza

Această gustare nu arată doar bine, dar este și foarte gustoasă. Tot ce trebuie să faceți este să ungeți pâinea cu unt și usturoi, apoi turnați deasupra ouă bătute. După ce se coace la cuptor, se taie în forma dorită. Lăsați peste noapte aripioare de pui la marinat în bourbon și sirop de arțar.

A doua zi le veți pune pe grătar și veți descoperi un preparat extraordinar. Un amestec extraordinar de ardei roșii prăjiți, nuci și rodie este minunat pentru a umple legume crude sau… biscuiți. Este un preparat pe care nu toată lumea l-a mâncat, dar toți vor fi fermecați de gustul său. Pâinea prăjită cu roșii și busuioc este perfectă pentru o petrecere. Prăjiți din timp feliile de baghetă, puneți amestecul deasupra și puteți să păstrați la frigider 24 de ore.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre