Ce gustări preferă Angelina Jolie pentru a-și menține talia subțire. E greu să te gândești la așa ceva

Ce gustări preferă Angelina Jolie pentru a-și menține talia subțire. E greu să te gândești la așa ceva
E frumoasă, talentată, iubită de întreaga lume, însă Angelina Jolie are multe ciudățenii.

La 46 de ani, Angelina Jolie e recunoscută pentru trupul său. Dar sunt puțini care știu ce mănâncă vedeta pentru a-și păstra silueta subțire.

Ce gustări preferă Angelina Jolie pentru a-și menține talia subțire. E greu să te gândești la așa ceva

A fost dintotdeauna un etalon al frumuseții, iar doamnele și domnișoarele și-au dorit mereu să-i calce pe urme. Chiar dacă se apropie de 50 de ani, Angelina își menține silueta superbă, dar face eforturi pentru acest lucru. Cu ceva timp în urmă, actrița a dezvăluit că a renunțat la cafea și la țigări și a adoptat o dietă bazată în primul rând pe carne slabă și legume. Ea adoră să mănânce pește, carne albă, băuturi fără zahăr și laptele vegetal.

Începe ziua cu o lingură cu ulei de cocos

Potrivit informațiilor publicate de Grazia Daily, citat de panormaweb.com, actrița începe fiecare zi cu o lingură de ulei de cocos, care are multe proprietăți antivirale și antimicrobiene.

Chiar dacă adoră carnea roșie, nu o mai mănâncă, în schimb gustările sale sunt formate din… insecte. Ba chiar a declarat că a mâncat furnici, scorpioni și tarantule.

„Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟

Chiar dacă toată lumea o admiră, Angelinei nu-i plac buzele ei, întrucât spune că sunt prea groase și crede că „faţa îi va fi înghiţită de gura proeminentă”. „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă. ‟, a spus vedeta, potrivit Brightside.

Nu poartă niciodată jeanși

Pentru a arăta mereu ca scoasă din cutie, Angelia nu îmbracă niciodată jeanși, iar la majoritatea evenimentelor, pantofii pe care îi preferă sunt nude. Desigur, există și o explicație: ea crede că această culoare îi face picioarele să pară mai lungi. În plus, această culoare se asortează perfect cu orice nuanță de rochie. Favoritele ei sunt rochiile drepte, care-i subțiază talia sau cele care au un umăr gol.

Sursă foto: instagram