Simona Ionescu / Redactor Șef

Gwyneth Paltrow joacă în propriul film. Ce a făcut actrița de data aceasta

Gwyneth Paltrow joacă în propriul film. Ce a făcut actrița de data aceasta
Gwyneth Paltrow a fost ocupată în pandemie cu afacerile proprii. Actrița joacă în propriul film deja, cu lansările pe care le face pe platforma proprie.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Gwyneth Paltrow este o afaceristă de succes de câtiva ani buni. Actrița a șocat în trecut când a lansat pe platforma proprie de vanzare, Goop, lumânarea care miroase a vaginul ei. Aceasta costa 75 de lire sterline și a fost promovată ca mirosind ca părțile intime ale lui Gwyneth. Aromele ce au creat mirosul lumânării sunt note de mușcată, Bergamot citric și arțar cu nuanțe de trandafiri de damasc și zămoșiță. 

Aceasta nu a fost singura ”ispravă” a actriței. În urmă cu cinci ani, Gwyneth făcea reclamă la o gamă scumpă de vibratoare, din aur de 24 k, în valoare de 15.000 de dolari bucata. Se pare însă că între timp vedeta s-a hotărât să preia situația și să lanseze chiar ea jucării sexuale. 

Gwyneth Paltrow joacă în propriul film. Și-a lansat vibrator și s-a pozat cu el 

Actrița nu s-a lăsat și pare că s-a dus un pic în alt univers, cel propriu. Adică joacă deja în propriul film. De Valentine’s Day, Gwyneth a venit cu o surpriză pentru fani și a anunțat lansarea propriului ei vibrator. S-a și pozat cu el pentru a face reclamă cum se cuvine. În realitate actrița a editat o poză veche care o înfățișa cu Oscarul câștigat în 1999 în mană. Însă în loc de statuetă, vedeta are în mână chiar dildo-ul proaspăt scos pe piață. 

Gwyneth Paltrow

Produsul poate fi achiziționat la prețul de 95 de dolari și promite a fi cel mai eficient vibrator scos pe piață. Ba chiar reprezentanții companiei spun că a fost și testat cum se cuvine. Nu este însă clar în ce au constat testele și dacă Gwyneth le-a efectuat chiar ea. ”Astfel, firma Goop a testat de-a lungul anilor mai multe vibratoare, realizând că nu există unul perfect – până acum! Vibratoarele senzaţionale duc la orgasme senzaţionale. Suntem încântaţi să vă prezentăm noul nostru vibrator cu două capete: unul este mingea-minune pentru masaj clitoridian, celălalt pentru stimulare precisă, bine ţintită. Fiecare are opt trepte de intensitate. Şi da, ne-am dorit ca vibratorul nostru să arate şi ca un obiect de artă pe care să-l poţi uita fără jenă pe noptiera ta…”, scrie în comunicatul Goop. 

Foto: Facebook

Ce culori de machiaj să alegi, în functie de tonul pielii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre