Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta se apără cu facturi în procesul cu medicul care o acuză că l-a schilodit. A plătit regește

Vedeta se apără cu facturi în procesul cu medicul care o acuză că l-a schilodit. A plătit regește
Procesul privind un accident de schi petrecut în 2016 în care a fost implicată Gwyneth Paltrow a început. Vedetei i se cer daune consistente, din partea unui bărbat care susține că a fost grav rănit de aceasta.

Actrița a fost prezentă, marți, în sala de judecată din Park City, Utah, unde a început procesul în dosarul în care e acuzată că ar fi rănit, la schi, un septuagenar. Bărbatul, Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a acuzat-o pe Paltrow că s-a izbit de el și i-a provocat răni grave în timp ce amândoi schiau pe un munte din Utah, în februarie 2016.

În documentele judiciare depuse inițial de Sanderson și obținute de CNN în 2019, Sanderson a declarat că, în timp ce schia la Deer Valley Resort, celebra actriță ar fi „schiat necontrolat… lovindu-l puternic, lăsându-l inconștient și provocându-i o leziune cerebrală, precum și patru coaste rupte și alte leziuni grave”. Mai mult, victima a susținut că atât actrița Gwyneth Paltrow, cât și instructorul ei de schi ar fi plecat pe schiuri după incident, fără a-i acorda primul ajutor și fără a solicita sprijinul personalului medical.

Gwineth Paltrow i-a intentat și ea proces bărbatului care a dat-o în judecată

La momentul respectiv, așa cum se arată într-o postare pe TikTok, actrița schia alături de nouă persoane. Erau alături de ea iubitul ei, care între timp i-a devenit soț, cei doi copii ai ei, cei doi copii ai lui, dar și instructorul de schi. Mai mult, vedeta a depus documente în dosar în care arată că schiază de ani buni și că inclusiv copiii ei au învățat să schieze cu instructori  scumpi și bine instruiți.

@independent Gwyneth Paltrow appears in court over Utah ski collision #fyp #foryou #viralvideo #viral #trendingvideo #foryoupage #gwynethpaltrow #utah #ski #collision ♬ original sound – The Independent

Gwineth Paltrow a intentat și ea un proces împotriva lui Sanderson, un optometrist pensionat, susținând că, de fapt, acesta a intrat cu schiurile în ea, în timpul coliziunii în care acesta s-a rănit.

Paltrow susține că „se bucura schiind alături de familia ei în vacanță în Utah, când reclamantul – care se afla în amonte față de ea – a intrat în spatele ei”. Ea a suferit o „lovitură în tot corpul”. Gwineth Paltrow a fost supărată pe reclamant și i-a spus-o chiar acolo, imediat după coliziune, se mai arată în documentele depuse de actriță. „Am fost supărată pe reclamant. Reclamantul și-a cerut scuze. Am fost zdruncinată și supărată și am renunțat la schi pe ziua respectivă, chiar dacă era încă dimineață”, a mai declarat vedeta.

Ce daune halucinante se cer în cele două procese

Terry Sanderson o dăduse inițial în judecată pe Paltrow și i-a cerut daune în valoare de 3,1 milioane de dolari, pentru accident, dar ulterior și-a modificat plângerea și cere acum daune de doar peste 300.000 de dolari, potrivit documentelor din instanță citate de presa americană. Pe de cealaltă parte, în procesul pe care ea l-a intentat, Gwineth Paltrow cere daune de 1 dolar, plus onorariile avocaților.

@devotedly.yours Replying to @lifeandpineapples ♬ original sound – Nuha

Judecătorul de caz a oferit instrucțiuni juriului format din opt persoane, iar avocații fiecărei părți s-au prezentat în fața instanței înainte de declarațiile de deschidere ale unuia dintre avocații lui Sanderson, Lawrence Buhler, urmat de avocatul lui Paltrow, Steve Owens.

Cu această ocazie, Owens a reiterat afirmația lui Paltrow că se afla la vale față de Sanderson înainte de a avea loc coliziunea. Potrivit presei de peste ocean, se așteaptă ca procesul să dureze aproximativ o săptămână. Nu se știe încă dacă Paltrow va depune mărturie, dar avocatul ei a declarat juriului că vor audia membrii familiei care se aflau la schi cu ea în momentul incidentului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre