Simona Ionescu / Redactor Șef

Haideți la circ, de Revelion! Programe speciale la TVR 2 în zilele de sărbătoare

Haideți la circ, de Revelion! Programe speciale la TVR 2 în zilele de sărbătoare
Stăm în case la acest sfârșit de an, din cauza pademiei. Însă, artiștii sunt dornici să ne distreze. La TVR 2 este un spectacol special: circ, filme, muzică de petrecere. Și Andrea Marin va încheia anul cu o ediție specială.

Să nu fiți triști de Revelion! Nu avem voie în stradă, cu prea mulți invitați, fără bairamurile de altă dată. Televiziunile s-au străduit să aducă petrecerea la noi acasă cu programe speciale, pe gusturile românilor.

Haideți la circ, de Revelion! Spectacol special la TVR 2

Putem petrece și acasă, în plină pandemie. La TVR 2, sărbătoarea ține o săptămână cu programe atrăgătoare, spectacole de circ, cele mai frumoase filme și ediții speciale ale emisiunilor consacrate, care vor aduce telespectatorilor bucuria de a sărbători Revelionul 2021 la ei acasă, alături de cei dragi.

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, ne vom întâlni cu marii actori Florin Piersic, Ion Dichiseanu și Horațiu Mălăele, alături de gazdele Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, dar și de actorii Bogdan Mălăele, Marius Rizea, Mirela Zeţa și Silviu Debu în momente umoristice de ”Gala Telerevelioanelor”.

Pentru telespectatorii fascinaţi de arena colorată şi muzica triumfătoare din arena circului, TVR 2 a pregătit pe 31 decembrie, de la ora 15.00, spectacole ale „Festivalului de circ de la Monte Carlo” și „Festivalului Mondial al Circului de Mâine”. Spectacolul „Stelele Circului din Beijing-Legenda lui Mulan” va putea fi urmărit pe 1 ianuarie, de la ora 10.40.

Muzica, surprizele inedite și divertismentul de calitate vor fi asigurate, de la ora 23.30, de Fuego, iar de la 2.45 vom sta cu sufletul la gură alături de Bud Spencer urmărind comedia „Atenţie, nu ne supăraţi!”.

Muzică de petrecere în prima zi din anul 2021

Spre dimineață, vin Clejanii, de la ora 4.25. Gică Petrescu nu va lipsi de la petrecere. Melodiile nemuritoare ale lui Gică Petrescu, reunite sub titlul „Ia mai toarnă un păhărel!”, de la ora 5.15, vor completa dimineața primei zile a anului 2021, la TVR 2.

Ediție specială „Nu există nu se poate”, joi, 31 decembrie. Andreea Marin încheie anul cu o ediție emoționantă și optimistă alături de Virgil Ianțu, prezentatorul concursului de cultură generală „Câștigă România!”.

Filme romantice, de artă sau pentru întreaga familie sunt surprizele pregătite pentru zilele de sărbătoare. Printre cele mai așteptate titluri: vineri, 1 ianuarie, de la 16.30, TVR 2 ne propune o poveste emoționantă, „Rivale pe gheață”.

Duminică, 3 ianuarie, de la ora 13.00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba vă invită la o nouă ediție „Gala umorului”, cu momente din Arhiva de Aur a TVR  și actorii legendari ai comediei româneşti.  De la ora 15:00, Paul Surugiu Fuego ne așteaptă la „Drag de România mea”, în prima gală a anului 2021. Printre invitați va fi prezentă și una dintre cele mai bune soprane ale lumii, Elena Moșuc, de origine română, un fenomen al muzicii clasice pe întreaga planetă.


Vlăduța Lupău, apariție care i-a șocat pe toți. Cântăreața a fost dur criticată de public

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre