Simona Ionescu / Redactor Șef

Halle Berry, sperietură de zile mari cu iubitul. Actrița a povestit prin ce trece la 57 de ani

Halle Berry, sperietură de zile mari cu iubitul. Actrița a povestit prin ce trece la 57 de ani
Halle Berry a povestit recent despre sperietura de ordin medical prin care a trecut alături de iubitul ei, Van Hunt. Curajoasa actriță a vorbit și despre ce înseamnă pentru ea menopauza, chiar de față cu Jill Biden, prima doamnă.

Halle Berry are  57 de ani, însă arată extraordinar. Deși are încă un corp de invidiat, actrița se confruntă cu diverse schimbări prin care trece orice femeie într-un anume moment al vieții: menopauza. 

Învitată la un summit alături de celebrități precum Paris  Hilton, Jane Fonda, dar și Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite, vedeta a povestit despre perioada prin care trece, dar a dezvăluit și prin ce sperietură de zile mari a trecut alături de iubitul ei, Van Hunt, în vârstă de 54 de ani. 

Halle Berry a crezut că are herpes genital 

Actrița a povestit cu sinceritate că recent a ajuns la doctorul ginecolog de mână cu iubitul ei, pentru a se testa. Berry a explicat că avea dureri extreme în timpul actului intim, astfel că a crezut că are „cel mai grav caz de herpes”. 

Halle Berry a crezut că are herpes, însă se confruntă cu simptome de premenopauză

În ciuda grijilor pe care și le-au făcut cei doi îndrăgostiți, testele de herpes au ieșit negative. După ce s-a gândit mai bine și s-a interesat, actrița și-a dat seama că, de fapt, simptomele cu care se confruntă sunt cauzate de premenopauză: „Am realizat după că de fapt era un simptom de premenopauză”, a explicat vedeta. 

„Doctorul meu nu a știut să îmi spună” 

O problemă pe care a ridicat-o celebra actriță a constat în lipsa totală de informare a medicului ei vizavi de subiect: „Medicul meu nu avea cunoștințe și nu m-a pregătit, atunci am știut: ‘Oh, Doamne, trebuie să folosesc platforma mea, trebuie să folosesc tot ceea ce sunt și trebuie să încep să fac o schimbare și o diferență pentru alte femei.’”

Halle Berry nu își arată vârsta

Berry a recunoscut, de asemenea, că, la acea vreme, „ego-ul” ei îi spunea că „va sări” peste menopauză în întregime:  „Sunt foarte sigură, sunt sănătoasă, am reușit să renunț la insulină și să îmi gestionez diabetul de la 20 de ani,” a explicat ea.

Ce este premenopauza

Premenopauza este „perioada de tranziție în jurul menopauzei” și poate include mai multe simptome care sunt „cauzate de schimbările nivelurilor de hormoni din corp” – inclusiv schimbări de dispoziție, transpirații nocturne și uscăciune vaginală – conform specialiștilor.

În ciuda obiceiurilor de sănătate ale unei femei, aceasta va trece inevitabil prin menopauză – cu excepția cazului în care femeia și-a „îndepărtat ovarele înainte de pubertate”, conform HealthPartners.

Halle Berry și-a găsit iubit în pandemie

Berry este într-o relație cu Hunt din 2020 când s-au apropiat datorită carantinei. Cei doi nu au împreună niciun copil, dar actrița împarte custodia a doi copii cu doi dintre foștii săi parteneri.

Halle Berry și iubitul ei sunt împreună din 2020.
Foto: Instagram

Aceasta are o fiică pe nume Nahla Ariela Aubry, în vârstă de 16 ani, cu fostul ei iubit Gabriel Aubry și pe fiul Maceo-Robert Martinez, în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soț Olivier Martinez.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre