Simona Ionescu / Redactor Șef

”Hienă” este tătic din nou. Pentru a treia oară!

”Hienă” este tătic din nou. Pentru a treia oară!
Ce zi fericită pentru ”Hienă”! S-a născut o fetiță în familie, după doi băieți. Tradiția spune că va fi sluga ei toată viața.

O vedetă fericită, astăzi, 18 noiembrie. ”Hienă” din trupa Animal X, acum coprezentator la emisiunea ”iUmor”, a devenit  tătic de fată, după ce are doi băieți. Va fi o victimă sigură, un sclav pe toată viața, spun tradițiile românești.

”Hienă” este tătic pentru a treia oară

Șerban Copoț (38 de ani), are toate motivele să fie fericit! Miercuri, 18 noiembrie, a deveni tată pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de artist pe pagina personală de Instagram.

Soția lui Șerban Copoț a născut miercuri, 18 noiembrie, o fetiță frumoasă și sănătoasă, de nota zece! „Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile și această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului”. P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris artistul în mediul online.

Șerban Copoț, îndrăgostit de 18 ani

Șerban Copoț (38 de ani) și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani. Au împreună doi băieți, pe Tedi (8 ani) și Alex (4 ani). Miercuri, 18 noiembrie, Roxana a născut o fetiță, iar familia s-a extins astfel cu încă un membru.

Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de ralație. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de față a fost băiețelul lor, Tudor, care atunci avea 4 anișori.

Șerban Copoț a făcut parte din trupa Animal X,  înființată în anul 1999  și desființată în 2015. A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fară tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.


Oana Zăvoranu iese la înaintare cu diploma și arată că trăiește în lux. De unde are banii?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre