Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc la Hollywood: Artistul e pe moarte. Are 46 de ani și mai are doar câteva zile de trăit

Șoc la Hollywood: Artistul e pe moarte. Are 46 de ani și mai are doar câteva zile de trăit
După ce a suferit o insuficiență hepatică, un reprezentant al formației spune că Steve Harwell de la Smash Mouth ar mai avea „doar o săptămână sau două de trăit”. Familia e disperată, artistul e pe moarte.

Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, se află în îngrijire și se pare că ar mai avea doar câteva zile de viață. Rockerul în vârstă de 56 de ani se află în stadiul final al insuficienței hepatice, după ce a primit tratament la un spital, a declarat duminică reprezentantul pentru Entertainment Weekly.

Familia și prietenii l-au vizitat pe artist în ultimele trei zile, artistul e pe moarte. „Sperăm ca oamenii să respecte intimitatea lui Steve și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a mai spus acesta.

Artistul a mai fost internat în spital în 2016

Vestea tragică vine după ani de complicații grave de sănătate pentru muzician. Muzicianul a mai ajuns la spital în august 2016, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în Urbana, Ill. Anul ce a urmat trupa a amânat mai multe concerte, pentru că Harwell a mai fost spitalizat, după ce a întâmpinat dificultăți de respirație la o probă de sunet înainte de un spectacol în Memphis, Tennessee.

În anul 2015 a fost diagnosticat cu insuficiență cardiacă și cardiomiopatie

Harwell, membru fondator al grupului, cunoscut pentru hituri precum „I’m a Believer” și „All Star” și-a anunțat inițial retragerea din Smash Mouth în octombrie 2021. La acea vreme, reprezentantul cântărețului a declarat pentru TMZ că acesta suferă de insuficiență cardiacă și cardiomiopatie, cu care a fost diagnosticat în 2015.

Situație gravă pentru unul dintre cei mai buni rockeri…

Printre problemele sale medicale se numără și encefalopatia acută de Wernicke, o tulburare care afectează funcțiile motorii. În trecut, acesta s-ar fi luptat și cu dependența de droguri. Anunțul de retragere a venit la câteva zile după ce a stârnit îngrijorări după ce s-a comportat ciudat în timpul unui spectacol la Festivalul Big Sip din New York în 2021.

Un videoclip postat pe TikTok la momentul respectiv îl arăta pe muzician cum își caută cuvintele pe scenă și arată degetul mijlociu către mulțime.

„Nu mă pot gândi la nimeni altcineva cu care aș fi preferat să merg în această călătorie sălbatică”

„Încă de când eram copil, am visat să fiu un Rockstar care să cânte în fața unor arene pline până la refuz și am fost atât de norocos să-mi trăiesc acest vis. Colegilor mei de trupă, a fost o onoare să cânt cu voi în toți acești ani și nu mă pot gândi la nimeni altcineva cu care aș fi preferat să merg în această călătorie sălbatică.

Fanilor noștri loiali și uimitori, vă mulțumesc, toate acestea au fost posibile datorită vouă. Am încercat atât de mult să trec peste problemele mele de sănătate fizică și mentală și să cânt în fața voastră pentru ultima oară, dar nu am fost în stare”, a declarat artistul cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre