Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Brenciu a devenit bunic! Artistul și soția lui zburdă de fericire. Video. Exclusiv

Horia Brenciu a devenit bunic! Artistul și soția lui zburdă de fericire. Video. Exclusiv
E bucurie imensă în casa lui Horia Brenciu care n-a putut să răbde și le-a spus ce s-a întâmplat și fanilor săi.

Soția lui Horia Brenciu e cu ochii în lacrimi și nu-și mai încape în piele de mândrie. Iată ce se întâmplă în familia artistului.

Horia Brenciu a devenit bunic! Artistul și soția lui zburdă de fericire. Video. Exclusiv

Cu doar câteva ore în urmă, Horia Brenciu și soția lui au devenit bunici. Pisicuța lor, Leea, care e mascota casei este mămică de patru puișori, patru fetițe și un băiețel. Cântărețul și soția lui au făcut un video și și-au bucurat prietenii din online. La rândul său, Leea, e extrem de răsfățată, pentru că bunicii știu cel mai bine cum să-și îngrijească nepoții proaspăt veniți pe lume.

Un fan vrea un pui, cadou de Crăciun

Fanii au sărit imediat cu mesajele de felicitare, iar printre primele vedete care s-au bucurat enorm a fost Monica Anghel. „Vaaaai, ce draguuuuuuți sunt!”, a fost mesajul artistei. „Vaaaaai, ce minuni!! Să vă trăiască și să vă bucurați de giumbușlucurile lor! Să fie sănătoși, la fel și mămica! Sunteți minunați, bravo”, au fost alte mesaje ale fanilor. O prietenă din online a avut și o mare dorință: „Doresc și eu un pui sa îl fac fetiței mele cadou surpriză de Crăciun”.

S-a făcut și fotografia de Anul Nou

Ori de câte ori se strânge toată familia acasă, Horia face mereu o poză sau un video pe care-l pune pe contul de socializare, ca să-și bucure fanii. Așa s-a întâmplat cu câteva zile în urmă când artistul a decis, în stilu-i caracteristic: „Asta e poza de Anul Nou. La mulți ani!”.

Pe lângă felicitările transmise, fanii au fost extrem de atenți și la detalii și au observat și cât de bine arată castraveții din borcan: Horia si familia lui frumoasă! Felicitări soției tale pentru soldățeii/ castraveții din borcane! (mă rog, cred că ai dat o mânuță de ajutor).  De asemenea, prietenii din online au remarcat că Horia se numără printre cei cărora celebritatea nu le-a luat mințile: „V-am cunoscut la filmări. Aceiași oameni minunați ați rămas. Nu v-a luat celebritatea mințile. Bravo!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre