Simona Ionescu / Redactor Șef

Hugh Jackman, forțat să dea explicații. Imaginile scăpate în mediul online au creat panică

Hugh Jackman, forțat să dea explicații. Imaginile scăpate în mediul online au creat panică
Hugh Jackman și-a speriat fanii recent, iar aceștia au intervenit rapid, astfel că celebrul actor din „Wolverine” a fost forțat să dea explicații. Totul s-a întâmplat pe Instagram, acolo unde Hugh Jackman e prezent constant în ultima vreme.

Hugh Jackman, care are acum 55 de ani, s-a despărțit de soția sa, Deborra-Lee Furness (68 de ani), după o relație care a durat 27 de ani. Totul s-a întâmplat anul trecut în luna septembrie, iar de atunci actorul încearcă să-și revină. Recent, Hugh Jackman și-a îngrijorat fanii, astfel că a fost forțat să dea explicații, chiar și ele indirecte. 

Într-o serie de postări recente, Hugh Jackman a părut că nu este deloc în apele lui, așa că internauții s-au îngrijorat și au început să îl întrebe în comentarii ce s-a întâmplat. Ba chiar unii i-au zis că are nevoie de ajutor.

Internauții, îngrijorați de starea psihică a lui Hugh Jackman 

Imaginile de la care a pornit totul sunt două, ambele postate de către actor pe contul lui de Instagram. Într-una dintre ele, Hugh Jackman stă în fața unui copac și ține ochii închiși, iar cealaltă  înfățișează o podea. 

„Ești bine? Cred că ai nevoie să vorbești cu cineva!”, „Ești în regulă?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali în dreptul fotografiilor postate.

Fanii au avut nevoie de asigurări că totul este în regulă 

După întreaga tevatură care s-a creat, internauții au primit ulterior o poză cu Hugh Jackman mergând relaxat în parc și zâmbind, semn că este bine și totul a fost o alarmă falsă. Ba chiar o sursă apropiată actorului a venit cu clarificări suplimentare. 

„Hugh este conștient de îngrijorările fanilor, dar este bine. Este foarte entuziasmat că a jucat în „Deadpool” și în „Wolverine” din nou. Se concentrează pe muncă”, a dezvăluit un apropiat al actorului pentru Daily Mail. 

Viața amoroasă nu reprezintă o prioritate pentru Jackman 

Aceeași sursă a vorbit și despre ce părere are Hugh Jackman despre posibilitatea de a-și reface viața: „În ceea ce privește viața amoroasă, el consideră că este amuzant că mulți oameni sunt interesați de acest aspect. Va ajunge și acolo. Momentan nu reprezintă o prioritate, dar, în cazul în care se va materializa, va face să devină o prioritate. Este sănătos și fericit”, a încheiat sursa citată.

Hugh Jackman s-a despărțit de Deborra-Lee Furness după 27 de ani

„Am fost binecuvântați să fim împreună aproape trei decenii într-un mariaj minunat cu multă iubire. Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări dezvoltarea individuală”, au transmis Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness anul trecut, la momentul divorțului. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre