Simona Ionescu / Redactor Șef

Ianis Hagi este îndrăgostit din nou?

Ianis Hagi este îndrăgostit din nou?
Ca și celebrul său tată, Ianis Hagi este discret cu viața sa personală. Iată că presa sportivă scrie că este îndrăgostit din nou, după ce a avut o relație frumoasă, dar scurtă, cu nepoata celebrului portar Silviu Lung.

Ianis Hagi (21 de ani) a avut mereu o viață sentimentală discretă, dar presa a relatat de că titularul echipei scoțiene Glasgow Rangers este îndrăgostit din nou.

Ianis Hagi este îndrăgostit din nou?

Ianis Hagi continuă să impresioneze la Rangers! Acțiune superbă în ultimul meci, iar presa sportivă scrie că a devenit cel mai bun pasator din Scoția. Fiul celebrului Gheorghe Hagi postează doar fotografii cu el în timpul meciurilor și nu ne arată că ar avea vreo iubită.

Până acum doi ani,  am aflat de la Cristina Lung, nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei şi al echipei naţionale, că cei doi au o relație amoroasă. Însă, cei doi s-au despărțit, iar fiecare și-a văzut de drumul său.

Acum, presa sportivă scrie că Ianis Hagi iubește de la distanță o constănțeancă, de mai bine de un an, scrie Ziare.com. Constănțeanca este de origine aromână ca și fotbalistul. Cei doi se înteleg perfect, spun sursele, dar, deocamdată, tânăra nu s-a mutat în Scoția.

Domnișoara ar fi student în România și așteaptă să-și termine studiile pentru a-l urma pe Ianis Hagi în străinătate. „Fac o pereche perfectă. Ianis este un baiat foarte educat, inteligent, se comportă minunat cu ea. Și fata este deșteaptă, încă este studentă, dar se înțeleg foarte bine”, a spus un apropiat al celor doi, pentru Ziare.com.


Ianis Hagi apasă pedala. Ce rol joacă mama sa

Ianis Hagi a fost ”rege” pentru nepoata lui Silviu Lung

Ianis Hagi a trăit în trecut o poveste de dragoste cu nepoata lui Silviu Lung, Cristina, însă drumurile lor s-au despărțit acum doi ani, la puțin timp de la începutul relației. Presa a relatat la vremea respectivă că cei doi se alintau mult. „I love you, ursuleţul meu fotbalist”, „My King” şi „My Queen” erau expresiile pe care cei doi și le foloseau. Cristina Lung este portar de handbal, la SCM Craiova, făcând parte din lotul care în stagiunea 2017-2018 a câștigat Cupa EHF.

Ianis Hagi s-a născut pe data de 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia. El este un fotbalist profesionist român, care joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la clubul Rangers FC în Scottish Premiership. Ianis Hagi este fiul lui Gheorghe Hagi, fost mare fotbalist și actual antrenor de fotbal.


Gheorghe Hagi anunță cu gura lui că nu are probleme de sanătate!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre