Simona Ionescu / Redactor Șef

Ianis Hagi știe ce mireasă și-a ales. Tatăl Elenei întoarce banii cu lopata

Ianis Hagi știe ce mireasă și-a ales. Tatăl Elenei întoarce banii cu lopata
Fericire maximă în familia lui Gică Hagi și a Elenei, viitoarea sa mireasă. Părinții s-au tocmit, potrivit obiceiului machedonesc, să facă învoiala.

E oficial! Gică Hagi își însoară fiul, după ce acesta și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, într-un cadru de poveste. Elena a fost prezentată familiei toamna trecută, iar toată lumea a fost extrem de încântată de alegerea făcută. În plus, Gică Hagi și soția lui, Marilena, au fost mândri de faptul că băiatul lor a ales o femeie tot de origine aromână, ca și ei, cu o educația aleasă, care știu că le va face cinste.

Gică Hagi și Dimiciu Palavoti Tănase, un machedon miliardar din Constanța, care îi este și prieten, s-au întâlnit marți seară să discute despre nunta copiilor.

Socrul lui Ianis e foarte mândru de alegerea făcută de fiica sa care a ales să-și unească destinul cu cel al unui tânăr serios, care nu și-a făcut niciodată părinții de râs și este un nume valoros în lumea fotbalului internațional.

Ianis și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

Sursele spun că familiile mirelui și miresei ar fi sărbătorit cererea în căsătorie timp de câteva ore, perioadă în care s-au bucurat și au început să pună la cale detalii despre nuntă. Tatăl miresei a dat și primele declarații pentru reporterii Cancan: „Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”.

Ianis a scos 100.000 de euro din buzunar pentru cererea în căsătorie

Hagi junior nu și-a ascuns niciodată relația și gândurile de viitor. „Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, a spus Ianis la Pro Arena, în luna februarie a acestui an.

Surse din apropierea cuplului susțin că pentru a face momentul cererii în căsătorie așa cum scrie la carte, Ianis ar fi pus la bătaie în jur de 100.000 de euro. Se pare că 50.000 de euro ar fi plătit tânărul doar pentru inelul de logodnă cu diamante.

Inelul de logodnă a costat 50.000 de euro

Elena a fost cea care a deconspirat totul

Ianis a fost întotdeauna un tânăr căruia nu i-a plăcut ca viața personală să fie în lumea reflectoarelor, de aceea a ținut cât a putut secret acest moment deosebit. Elena însă, în culmea fericirii, s-a dat de gol după ce a postat câteva fotografii pe contul de socializare cu momentul în care Ianis stătea în genunchi în fața ei. Deși nu a vrut să se afle, ulterior și Ianis a pus imagini de la logodnă pe rețelele de socializare. Și un comentariu care spune totul: „You. Me. Oui”.

Socrul mare radiază de fericire

Regele face primele declarații

Cu puțin timp în urmă și Gică Hagi a făcut primele declarații despre cât de bucuros l-a făcut Ianis prin faptul că și-a cerut iubita în căsătorie.

”O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit.

Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, a spus Hagi la DigiSport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre