Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra, Pepe și Connect-R rup topul cu „maică-ta” care nu-nțelege dragostea!

Andra, Pepe și Connect-R rup topul cu „maică-ta” care nu-nțelege dragostea!
Succes fulminant pentru cea mai nouă melodie a verii. După reușita piesei „Brațe străine” alături Mario Fresh, Andra cântă din nou într-o companie și mai selectă.

Artista, împreună cu Pepe și Connect-R au lansat, de câteva ore „Inima mea”, iar clipul melodiei a fost vizualizat deja de aproape 500.000 de oameni. E un adevărat record în shobiz-ul românesc.

”N-are măsură inima mea / Bate și cântă cum vrea ea / Ai-a-ia / Nu mă-nțeleg deloc cu mama ta / Maică-ta nu are lângă ea / Se tot preface că n-a înțeles / Că mă iubești și că te iubesc / Dragostea nu are tempo / N-are formă când iubești / Cântă rapido sau lento / Cum ai putea s-o dirijezi?”

Muzica și versurile sunt creația duo-ului Ştefan Mihalache și George Dorin Hora. Piesa este cel mai frumos cadou de ziua lui Pepe, care i s-a alăturat nașei lui, Andra și lui Connect-R pentru „Inima mea”. Andra a postat pe rețelele sociale un mesaj pentru Pepe în care i-a transmis cea mai frumoasă urare: „La mulți ani, prieten drag! Și un cadou pentru noi: de ziua lui Pepe, azi, se lansează o piesă cu el și cu Connect-R, „Inima mea”.


Cele 11 plante de apartament care purifică aerul excelent

Yves Saint-Laurent a trebuit să fie concediat ca să se lanseze


Andra a anunțat și lansarea în mediul online: „Anul acesta nu a început cum ne așteptam, dar depinde de noi să schimbăm felul în care continuă. Pregatim o nouă lansare! E ceva super cool și sper să vă placă mult!”

Duminică seara, așa cum Rețete și vedete a dezvăluit în exclusivitate, acasă la Pepe a avut loc o super petrecere aniversară, de ziua artistului. S-a băut șampanie scumpă sub corcoduș și s-a mâncat miel la proțap și tort. Artistul este un maestru al petrecerilor reușite. În 2014, artistul şi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui: o nuntă ca-n poveşti cu  Raluca, cu care își oficializase relația la starea civilă cu doi ani mai devreme, și cu care are două fetițe.

Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță, care aveau să le boteze ambele fetițe, Maria și Rosa. Anul trecut, când a împlinit 40 de ani, Pepe a făcut o petrecere pe marginea unei piscine, unde fetițele lui, nepoții și copii prietenilor s-au distrat maxim. Anul acesta, pandemia a impus noi restricții, dar a fost motiv de muncit la noua piesă care se anunță un hit al verii 2020.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre