Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată ce îngeraș au prințul Harry și Meghan Markle! A apărut prima imagine cu micuța Lilibet

Iată ce îngeraș au prințul Harry și Meghan Markle! A apărut prima imagine cu micuța Lilibet
Fanii prințului Harry și ai lui Meghan Markle sunt extrem de bucuroși. Au văzut cum arată Lilibet Diana.

E pentru prima dată când cei care îi iubesc pe Harry și Meghan Markle le-au văzut fetița. Lilibet e superbă.

Ce îngeraș au prințul Harry și Meghan Markle! A apărut prima imagine cu micuța Lilibet

La vârsta de șase luni, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle e deja vedetă. Presa străină a dat prima poză cu Lilibet, îmbrăcată într-un costum de baie alb. E o fotografie alb-negru.

Fetița, pe care părinții o alintă Lili Di, e frumoasă foc și toată lumea o laudă. Sursele spun că e posibil ca fotografia acesteia să fi apărut pe noua felicitare de Crăciun a familiei.

Lilibet este a opta la rând pentru scaunul regal

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a văzut lumina zilei pe data de 4 iunie, în Montecito, California, şi este, teoretic, a opta în linia de succesiune la tronul Angliei. Așa ar fi normal, dar nu se știe ce se va întâmpla, pentru că aceasta nu a fost încă inclusă pe lista de succesiune publicată pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Nu același lucru s-a întâmplat cu fratele ei, Archie, al cărui nume a fost trecut pe listă la doar două săptămâni după ce a fost născut. E foarte adevărat că în acea perioadă părinții făceau încă parte din familia regală britanică.

Poartă numele străbunicii

Lili a fost botezată după numele străbunicii sale, iar cel de-al doilea prenume este al bunicii sale, prințesa Diana. Tot numele Dianei îl poartă și fiica prințului William și al lui Kate Middleton.

Lili a venit pe lume la spitalul Santa Barbara din California și a avut la naștere o greutate de 3,5 kilograme. Surse din anturajul prințului Harry spun că acesta are o relație specială cu fiica sa și obișnuiește să-i citească povești și să o legene până adoarme.

Sursă foto: unica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre