Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cum a arătat tortul cu șapte etaje de la nunta Cristinei Spătar. Mirii s-au chinuit mult să taie prima felie. Foto

Iată cum a arătat tortul cu șapte etaje de la nunta Cristinei Spătar. Mirii s-au chinuit mult să taie prima felie. Foto
Lux și opulență la nunta Cristinei Spătar, care a avut o nuntă ca în povești. Mireasa a purtat o rochie care a cântărit zece kilograme și a avut invitați pe sprânceană.

Cel mai așteptat moment a fost bineînțeles cel al tortului, care a cântărit nu mai puțin de 150 de kilograme.

Cristina Spătar a postat pe contul de socializare uriașul tort cu șapte etaje, iar mirii și invitații s-au distrat pe cinste, în încercarea de a tăia prima felie de tort.

Meniul a fost format, în mare parte, din preparate franțuzești

Pentru un asemenea eveniment, Cristina și soțul său nu s-au uitat la bani, așa că în meniu au fost multe preparate franțuzești, printre care frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, cornet cu foie gras și smochine, tartina cu somon fume. Invitații  s-au desfătat și cu un preparat delicios, file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie.

Meniul de la nunta Cristinei Spătar

Iar de la o nuntă românească, fie ea și de fițe nu puteau lipsi sarmalele, așa că cei care i-au fost alături Cristinei le-au savurat alături de mămăligă și ardei iute.

Ce vedete s-au distrat la nunta Cristinei

Printre care i-au fost alături Cristinei Spătar s-au numărat Nicușor Iordan, Gabriel Dumitru, Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Mihaela Gurău. Atmosfera a fost întreținută de orchestra „Lăutarii”, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Georgiana Lobonț, Adrian Minune, iar Andra pur și simplu s-a întrecut pe sine.

Vacanță de vis în Bulgaria

Înainte de nuntă, Cristina, alături de soțul ei și copii au dat o fugă până în Bulgaria, pentru câteva zile de relaxare departe de tot și toate. „Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!”, a povestit vedeta pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre