Simona Ionescu / Redactor Șef

Grav! Fiul lui Ilan Laufer a suferit „fracturi la nivelul feței și lovituri grave la cap”. Imagini din spital, greu de privit

Grav! Fiul lui Ilan Laufer a suferit „fracturi la nivelul feței și lovituri grave la cap”. Imagini din spital, greu de privit
Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, soţia sa, Alina, şi cei doi copii ai familiei au fost implicați, sâmbătă, într-un accident rutier grav, din care a rezultat rănirea tuturor celor aflați în mașină. Au fost duși de urgență la spital. Tragedia a avut loc la Câmpina, judeţul Prahova.

„Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si pentru rugaciunile directionate catre sanatatea familiei mele, au contat enorm!

Azi am primit o veste extraordinara de la doctori, Nathaniel se afla in afara oricarui pericol. Mititelul a fost cel mai rau accidentat dintre noi toti, a suferit fracturi la nivelul fetei si lovituri grave la cap.

Noi am “scapat” cu sternul si cateva coaste fisurate si contuzionate, lovituri la maini si la picioare, dar suntem cat se poate de ok, dupa un asemenea accident.

Multumesc personalului de pe ambulanta si celor din spital care au grija de mine si de familia mea. Voua va multumesc inca o data ca imi sunteti alaturi!”, a scris Ilan Laufer pe Instagram, împărtășind și câteva imagini care întregesc tabloul tragediei.

Vă avertizăm că maginile sunt cu un puternic impact emoțional.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ilan Laufer (@ilanlaufer)

Maşina lui Laufer s-a izbit de un copac şi apoi de un alt autoturism, pe care încerca să îl evite

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe Bulevardul Carol I, în municipiul Câmpina.
”Din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile, ulterior, intrând în coliziune şi cu autoturismul mai sus menţionat, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum şi a pasagerei dreapta-faţă, în vârstă de 42 de ani, şi a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează Poliţia Prahova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre