Simona Ionescu / Redactor Șef

Ileana Lazariuc, momente speciale cu un tânăr frumos. A revenit în orașul unde a început totul

Ileana Lazariuc, momente speciale cu un tânăr frumos. A revenit în orașul unde a început totul
Fosta noră a miliardarului Ion Țiriac este o frumusețe adevărată. După divorțul de fiul acestuia, a ales să trăiască în maximă discreție. Deși au trecut mulți ani de la separarea de Ion Ion (Alexandru Ion Țiriac) și copiii lor sunt mari, încă nu se știe exact dacă este într-o relație sau cu cine. 

Ileana Lazariuc și-a impresionat fanii apărând într-o ipostază care surprinde momente speciale în compania unui tânăr frumos. Ea a revenit în orașul în care a început cea mai importantă etapă din viața ei. 

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au fost împreună timp de 17 ani și au doi copii. Au avut o tinerețe zbuciumată, dar asta i-a unit. Cei doi au divorțat în 2017, într-o discreție totală, iar despărțirea lor a devenit publică abia după doi ani, în 2019.

Deși nu mai formează un cuplu, ei continuă să păstreze o relație foarte bună și, nu de puține ori, sunt surprinși transmițându-și mesaje în public. 

Ileana Lazariuc și Țiriac junior
Ileana Lazariuc și Țiriac junior au avut o relație care a durat 17 ani. Cei doi au divorțat în secret în 2017 (Instagram)

La începutul căsniciei lor, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au trăit la Paris. Tot în capitala Franței au venit pe lume și cei doi fii ai lor. Alexander Țiriac, fiul cel mare al lui Țiriac Jr. și al Ilenei Lazariuc, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, a venit pe lume pe 19 iunie 2009. 

Imagine rară cu frumosul ei

La 7 ani de la divorțul părinților, băieții sunt deja mari. Cea mai spectaculoasă transformare o are Alexander Țiriac, acum în vârstă de 16 ani. Este un tânăr bărbat deja, foarte atractiv și foarte atent la modul în care arată. 

Ileana Lazariuc a făcut publică o imagine cu fiul său cel mare, Alexander Țiriac. Acesta are acum 16 ani (Instagram)

Mândră de fiul ei, Ileana Lazariuc a făcut publică o imagine rară împreună cu acesta. „Împreună cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața mea”, a explicat fosta soție a lui Ion Ion Țiriac imaginea în care e surprinsă în mașină, împreună cu fiul ei cel mare. Bine educat, cu gusturi alese și pasionat de sport, peste vară acesta a participat în două tabere de antrenament militar, cu scopul de a dobândi noi abilități interesante. Fratele său are acum 15 ani. 

Ileana Lazariuc a revenit în orașul unde a început totul

Despre Ileana Lazariuc, cunoscută pentru debutul său ca fotomodel, se știa că locuiește în Dubai, Emiratele Arabe Unite, împreună cu cei doi fii ai săi, din căsnicia cu Ion Ion Țiriac. Deși ea nu obișnuiește să vorbească public despre noua sa viață departe de România, Lili Sandu a fost cea care a dezvăluit detaliile.

Ileana a fost membră a trupei Trinity, alături de Andreea Crișan și Lili Sandu. În cadrul unui podcast, la începutul anului, Lili Sandu a povestit despre fostele ei colege, care acum trăiesc în afara țării. 

Zilele acestea, frumoasa Ileana Lazariuc vizitează Parisul, locul unde a trăit unele dintre cele mai frumoase momente din viața ei și unde a devenit mamă. Ea a făcut publice imagini superbe din orașul despre care spune că are „un loc special în inimă”, tocmai pentru că aici i-a adus pe lume pe cei doi copii ai săi, „adolescenți minunați”.

„Mi-am creat (la Paris) amintiri cu adevărat de neuitat cu cei mai apropiați prieteni ai mei. Te iubesc, Paris”, a mai dezvăluit frumoasa Ileana Lazariuc. 

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri