Simona Ionescu / Redactor Șef

Președintele Franței și primarul Romei, replici tăioase în public. Este vorba despre „Emily in Paris”

Președintele Franței și primarul Romei, replici tăioase în public. Este vorba despre „Emily in Paris”
După ce Emily a decis să schimbe Parisul pentru Roma la finalul sezonului patru al popularului serial de pe Netflix, președintele Franței a promis că va „lupta din greu” pentru întoarcerea ei. Și are de ce: soția sa e obsedată de serial și chiar a apărut într-unul dintre ultimele episoade.

În așteptarea anunțului Netflix cu privire la detaliile continuări a serialului de succes „Emily in Paris”, președintele Franței și primarul Romei au ajuns la replici tăioase în public. Președintele Franței a promis că va „lupta din greu” pentru întoarcerea poveștii în capitala țării sale. „Calmează-te, Emmanuel Macron,” i-a răspuns primarul Romei, Roberto Gualtieri, într-o postare pe X.

Netflix a anunțat continuarea serialului „Emily in Paris” cu sezon ul 5 (Instagram)

Așa cum știți, la finalul celui mai recent sezon, frumoasa Emily pare să fi găsit dragostea în persoana unui antreprenor italian fermecător.

Președintele Franței și primarul Romei, replici tăioase

În finalul sezonului patru al serialului „Emily in Paris”, personajul principal, interpretat de Lily Collins, se gândește să se mute din Paris la Roma. Nu a lipsit mult ca președintele francez Emmanuel Macron să anunțe că va „lupta din greu” pentru ca Emily să rămână în capitala franceză: „‘Emily in Paris’ la Roma nu are sens”, a spus Macron.

El a acordat un interviu pentru revista Variety, în care a fost întrebat despre opinia sa cu privire la serialul care se desfășoară în Paris și în care soția sa, Brigitte Macron, a apărut recent într-un rol cameo. „Cred că este bun pentru imaginea Franței”, a spus Emmanuel Macron. „‘Emily in Paris’ este foarte pozitiv în ceea ce privește atractivitatea țării. Din perspectiva afacerilor mele, este o inițiativă foarte bună”, a adăugat președintele francez.

El nu a fost încântat de decizia lui Emily de a pleca din Paris alături de noul ei iubit, Marcello (interpretat de Eugenio Franceschini), la sfârșitul sezonului patru. „Vom lupta din greu. Și le vom cere să rămână la Paris!”, a spus Emmanuel Macron, conform Vanity Fair.

Roberto Gualtieri: „Calmează-te, Emmanuel Macron”

Primarul Romei, Roberto Gualtieri, este hotărât să beneficieze de capitalul de imagine adus de serialul cu milioane de fani în întreaga lume. El i-a răspuns într-un mod jucăuș președintelui Franței, după publicarea interviului, spunându-i să „se relaxeze” în privința mutării lui Emily. „Calmează-te, Emmanuel Macron. Emily la Roma e perfect”, a scris Gualtieri pe X. Ulterior, primarul Romei a contactat The Hollywood Reporter Roma pentru a-și exprima bucuria că Emily Cooper ar putea schimba Orașul Iubirii cu Orașul Etern.

Primarul Romei trage tare să aibă mai multă expunere pentru orașul său în serialul vedetă de pe Netflix (Instagram)

„Nu are președintele Macron alte probleme mai importante de care să se ocupe?”, a spus Gualtieri. „Aș vrea să cred, sau măcar să sper, că Macron a glumit, pentru că ar trebui să știe că o companie de producție precum Netflix nu primește ordine de la șefi de stat și nu ia decizii pe baza presiunilor politice”, a mai continuat edilul din capitala Italiei.

Primarul Romei insistă să aibă un sezon la el în oraș

Primarul Romei a subliniat și că președintele francez ar trebui să se concentreze pe adevăratele probleme. „Poate că sunt câteva probleme mai urgente pentru președintele Franței. De exemplu, există câteva războaie în curs în Ucraina și Orientul Mijlociu, un uragan devastator care a lovit America, legat de schimbările climatice, și câteva alte chestiuni de stat în Europa, care cred că sunt mai importante decât Emily”, a punctat edilul.

Roberto Gualtieri a declarat aceleiași publicații că a vorbit și a râs cu primarul Parisului, Anne Hidalgo, despre toată această „dispută”. „Am discutat, am râs de Macron”, a spus primarul Romei. Omoloaga sa de la Paris a confirmat. „Am râs împreună. Îmi place Roma, iar noi două suntem orașe exclusiviste”, a mai spus primărița Parisului.

Așa cum știți, serialul „Emily in Paris” a fost recent reînnoit și urmează sezonul cinci. În curând, publicul va vedea care oraș va reuși să câștige inima tinerei expate americane.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri