Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce ținută „de lux” a venit Carmen Iohannis de la Paris. Un detaliu a făcut-o de râs în fața tuturor – Foto

Cu ce ținută „de lux” a venit Carmen Iohannis de la Paris. Un detaliu a făcut-o de râs în fața tuturor – Foto
Președintele României continuă călătoriile în condiții de lux, pe final de mandat, însă un alt detaliu a ieșit la iveală la revenirea în țară, după participarea, alături de soția sa, la Summitul Francofoniei de la Paris.

În timp ce cuplul prezidențial a călătorit de la Paris spre România la bordul unei alte aeronave de lux, mai mică decât cea utilizată de obicei, s-a aflat și cu ce ținute de lux a venit Carmen Iohannis din capitala Franței. Un detaliu a făcut-o de râs în fața tuturor, iar dezvăluirea a „scăpat” în public, exact pe canalele oficiale.

Cum a fost îmbrăcată Carmen Iohannis în timpul vizitei la Summitul Francofoniei de la Paris (Administrația prezidențială)

Carmen Iohannis și-a însoțit soțul la Summitul Francofoniei din capitala Franței, unde a avut apariții care au stârnit râsul. Din nou, Prima Doamnă a dat greș în materie de alegeri vestimentare. A ținut să își etaleze opțiunile pentru brandurile străine, chiar dacă așa ceva nu face niciun om cu stil și cu atât mai puțin o soție de demnitar la un eveniment oficial. Ca să nu mai spunem că se afla pe teritoriul unei alte Prime Doamne, considerată un reper de stil și eleganță la nivel mondial, cum este soția președintelui Emmanuel Macron.

Cu ce ținută „de lux” a venit Carmen Iohannis de la Paris

La summitul Francofoniei, Carmen Iohannis a apărut purtând o fustă sau o rochiță de vară, albă, cu broderie englezească (broderie în jurul unor găurele realizate în material), de culoare albă, care i-a lăsat genunchii la vedere. În plus, juponul era și el evident, pe dedesubt. Dar adevărata apocalipsă stilistică a venit printr-o altă piesă vestimentară pe care Prima Doamnă a României a ales să o poarte deasupra: o „gecuță” de toamnă, neagră, de la Prada. Modelul matlasat subțire, cu cordon în talie și guler polo.

Fiind o piesă  destinată marelui public (în ciuda prețului care se apropie de 4000 de euro), jacheta are și logo-ul metalic Prada, triunghiular, pe piept, pe care Prima Doamnă, Carmen Iohannis l-a etalat cu mândrie. Și-a completat ținuta cu balerini crem, de la o altă casă de modă importantă, încălțăminte care se vinde cu un preț în jurul valorii de 500 de euro.

Prima Doamnă se dă în vânt să poarte haine cu brandul la vedere

Nu este prima dată când Prima Doamnă Carmen Iohannis face alegeri vestimentare neinspirate. De altfel, în cele două mandate ale soțului ei, astfel de exemple au fost „fără număr”. Mai nou, însă, doamna Iohannis pare să fi prins gustul hainelor și accesoriilor „de firmă”, astfel că a etalat multe piese recognoscibile de la marile case de modă, în principal din colecțiile prêt-à-porter.

Carmen Iohannis
Inspirată de Melania Trump, Carmen Iohannis se îmbracă mai nou de la Dolce & Gabbana (Instagram)

Și, mai mult decât atât, pare că vrea să se știe ce case de modă accesează, dacă e să remarcăm faptul că ultimele ținute au avut brandul la vedere. Cel mai recent, în vară, inspirată de alegerile Melaniei Trump, a îmbrăcat o rochiță de la Dolce & Gabbana, pe materialul căreia apărea și numele casei de modă.

Sejur costisitor la Paris pentru cuplul prezidențial

Potrivit BoardingPass, citat de Antena 3, președintele a aterizat duminică seara la Sibiu, după o vizită de trei zile în capitala Franței, unde a participat la cea de-a XIX-a ediție a Summitului Francofoniei. În cadrul evenimentului, Iohannis și soția sa, Carmen, au vizitat pavilionul României din Village de la Francophonie.

Pentru deplasarea la Paris, președintele și soția sa au folosit două aeronave private. Au plecat cu un avion privat mare și au revenit cu unul de dimensiuni mai mici, mai intim. La Paris, cuplul prezidențial a locuit într-un hotel exclusivist, unde tariful pentru o noapte de cazare variază între 2.500 și 22.500 de euro.

Aceasta a fost antepenultima sa deplasare internațională înainte de încheierea mandatului lui Klaus Iohannis, urmând ca în această lună și în decembrie să mai participe la două reuniuni ale Consiliului European.

Sursa foto: Adrministrația prezidențială

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri