Simona Ionescu / Redactor Șef

Ileana Stana Ionescu, internată de urgență în spital. Fiul, medic, revine în țară

Ileana Stana Ionescu, internată de urgență în spital. Fiul, medic, revine în țară
E iubită de toți românii, iar rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul anilor nu vor fi niciodată uitate. Ileana Stana Ionescu a ajuns acum la spital. Ce se întâmplă acum cu actrița.

Ileana Stana Ionescu are probleme de sănătate și a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău și soțul a anunțat salvarea. Celebra actriță numără zilele până când fiul său va veni în România.

A ajuns la spital

Marea doamnă a teatrului românesc, Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 87 de ani, a ajuns la spital, a spus soțului acesteia, Andrei Ionescu. Cu o săptămână în urmă, bărbatul, în vârstă de 97 de ani, s-a speriat când soția a acuzat stări de rău, s-a simțit foarte slăbită și a chemat salvarea.

Medicii au transportat-o la spital și, spre bucuria tuturor, Ileana Stana Ionescu este acum mai bine. Potrivit lui Andrei Ionescu, medicii au decis să o mai țină puțin pentru a-i întări organismul, iar marți ar urma să fie externată. Bărbatul care are probleme cu vederea nu a rămas singur, ci cu femeia angajată să aibă grijă de casă.

Peste două săptămâni își vor strânge fiul în brațe

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu sunt împreună de peste 60 de ani

Soții Ionescu numără zilele până când își vor strânge fiul în brațe. Andrei Manuel care este medic și lucrează în SUA va veni acasă după trei ani, iar actrița și soțul său sunt extrem de emoționați. „Pe 18 iunie ne vine și băiatul în țară, nu l-am mai văzut de trei ani. Îl așteptăm amândoi cu sufletul la gură, ne e tare dor de el”, a mărturisit Andrei Ionescu.

Andrei și Ileana Stana Ionescu sunt împreună de peste 60 de ani

Cu ceva timp în urmă, Andrei Ionescu a povestit că prima dată când a văzut-o pe celebra actriță nu i-a plăcut deloc. Au devenit pentru început prieteni, apoi totul s-a transformat în cea mai frumoasă poveste de dragoste și au trecut peste 60 de ani de când sunt împreună.

„La noi, iubirea a durat pentru că am fost foarte legați prin această profesie. Fiind actori, am devenit inseparabili, am făcut o echipă grozavă și acasă, și pe scenă. Eu sunt mai calm, ea se agită mai mult, ne completăm reciproc”, a mărturisit actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre