Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Dumitrescu a dat vestea cea mare. L-a făcut cel mai fericit tată din lume

Ilie Dumitrescu a dat vestea cea mare. L-a făcut cel mai fericit tată din lume
Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu, cea mai dragă ființă pentru fostul sportiv, a reușit ceea ce și-a dorit cel mai mult.

Celebrul său tată a fost atât de fericit încât n-a rezistat să nu spună tuturor ce copil minunat are.

Ilie Dumitrescu îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ce fiică extraordinară i-a dat. Mayra, frumoasa lui copilă, și-a împlinit un mare vis: a devenit studentă la facultate. Ilie Dumitrescu a mărturisit că își va susține fiica cu tot ce are nevoie și a explicat că dorința de a câștiga o moștenește de la el.

Mayra, mândră că a terminat liceul

„Este profesionistă. Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism”

„Chiar astăzi am primit mesaj de la ea că a fost admisă. O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă. Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește. A vrut în zona asta”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Unica.

Mayra vrea să-i calce pe urme și fratelui său

O altă mare bucurie a trăit-o Ilie Dumitrescu atunci când fiica sa i-a mărturisit că și-ar dori să-i calce pe urme fratelui său, simpaticul actor Toto Dumitrescu și să urmeze o carieră și în actorie.

„Da, dacă fratele ei cumva a început să-și pună amprenta în zona asta, vrea și ea, își dorește și ea, clar. Sunt alături de Mayra în orice”, a mai spus mândrul tată.

Ilie Dumitrescu, mândru de fiica sa, Mayra

Tată și fiică s-au fotografiat în cel mai important moment din viața tinerei

Chiar în ziua în care a absolvit liceul, Școala Cambridge din București, Ilie Dumitrescu și Mayra s-au fotografiat împreună și toată lumea a observat că tânăra este din ce în ce mai frumoasă. Fostul internațional are trei băieți de care e extrem de mândru, Toto, Sică și Dani. Mayra este rodul iubirii dintre Ilie Dumitrescu și Letiția, femeia care i-a fost alături din 1997 până în 2007.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre