Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase a izbucnit. Îl doare-n cot de ce a scris Ioana. Nu-l interesează „persoana”, ci morții de Covid

Ilie Năstase a izbucnit. Îl doare-n cot de ce a scris Ioana. Nu-l interesează „persoana”, ci morții de Covid
Cu doar câteva ore în urmă, Ioana Năstase a postat pe contul său de socializare faptul că nu mai are un drum comun cu Ilie Năstase.

Chiar dacă soția sa a anunțat cu surle și trâmbițe că s-au despărțit, Ilie Năstase pare mai calm ca niciodată. Cum a reacționat omul de afaceri.

Ilie Năstase a izbucnit. Îl doare-n cot de ce a scris Ioana. Nu-l interesează „persoana”, ci morții de Covid

Face ca face Ilie Năstase și ajunge din nou pe prima pagină a ziarelor. Chiar dacă Ioana spunea cu ceva timp în urmă că s-au împăcat și lucrurile au reintrat în normal, acum aruncă bomba. Bruneta spune că cei doi s-au despărțit, iar ea și-a pierdut orice urmă de răbdare și vrea să trăiască liniștită.

Contactat de reporterii Fanatik, Ilie Năstase părea mai liniștit ca niciodată în ceea ce privește situația prin care trece. Mai mult, afaceristul a afirmat că pe el în acest moment îl îngrijorează pandemia de coronavirus și numărul celor care își pierd viața zi de zi.

„Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea!”

“Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă!

Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.”, a afirmat Ilie Năstase.

Omul de afaceri și Ioana au mai avut probleme la începutul acestui an, când bruneta a intentat și acțiune de divorț. Ulterior, aceasta s-a sucit și a spus că îi mai dă fostului mare sportiv o șansă, pentru că încă mai are sentimente pentru el.

Sursă foto: romaniatv, facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre