Bate vânt de divorț la Casa regală de la Monaco. De data aceasta dovada infidelității e clară

Bate vânt de divorț la Casa regală de la Monaco. De data aceasta dovada infidelității e clară
Discuțiile despre divorț sunt preferatele lumii mondene, când vine vorba de familii regale. De mai bine de jumătate de an se zvonește despre divorțul dintre prințul Albert și prințesa Caroline de Monaco. Altă Carolină i-a luat-o înainte.

Bate vânt de divorț la casa regală  de la Monaco. Dar acesta trece prin  München. E vorba de prințesa Caroline și Ernst August de Hanovra. Ducele de Brunswick este al treilea soț al Prințesei Caroline de Monaco, sora Prințului Albert al II-lea de Monaco.

Se pare că de multă vreme lucrurile nu mai merg bine cu prințesa lui, iar acum, prințul german și-a găsit fericirea. În compania unei alte femei. El a fost surprins fericit, relaxat și senin în Madrid. Lucrurile par să avanseze foarte serios, având în vedere că prințul s-a și afișat cu noua sa prietenă. Și nu oriunde, ci în vizită la fiul său.

Prințul de Hanovra e căsătorit dar și-a găsit „jumătatea”

În vârstă de 67 de ani, Prințul Ernst August de Hanovra pare să-și fi găsit din nou jumătatea. Zilele trecute, prințul a fost imortalizat de fotografii lui Hola! la Madrid, unde locuiește fiul său, Christian, împreună cu soția sa, Alessandra de Osma și cei doi copii ai lor. El a fost surprins în momente afectuoase cu noua sa prietena, scrie Elle.com.

Jurnaliștii au lansat bomba. Prințul nu s-a dus singur să își viziteze fiul, ci însoțit de cea care e nominalizată ca fiind noua sa iubită, artista Claudia Stilianopoulos (foto), în vârstă de 48 de ani. Cei doi s-au întâlnit în iulie la Ibiza, mai scrie presa spaniolă, care a și anunțat divorțul dintre prințul Ernst August de Hanovra și prințesa Caroline de Monaco.

Vânt de divorț la Casa regală de la Monaco

După ce în martie a fost condamnat la zece luni de probațiune de către o instanță austriacă pentru „rezistență la un funcționar public, vătămare corporală gravă, amenințări, intimidare și daune penale”, cu o sentință care îi interzicea consumul de alcool și îi cerea să renunțe doar temporar la reședința sa în Austria și să urmeze ședințe de psihoterapie, strănepotul ultimului împărat german Wilhelm al II-lea pare hotărât să-și schimbe viața și să lase în urmă excesele și toate problemele familiale din vremurile recente.

Un nou început care nu ar include și pe soția sa Carolina, cu care s-a căsătorit în 1999 și cu care nu a mai văzut împreună de mult timp. Viitorul lui este cu Claudia, bine cunoscută în patria ei pentru operele sale de artă și arborele genealogic. La 48 de ani, aceasta e fiica celebrei Pitita Ridruejo, celebră socialistă spaniolă și scriitoare care a murit în 2019.

Tatăl ei este José Manuel Stilianopoulos. Prima întâlnire dintre cei doi a avut loc în această vară la Ibiza. A fost vorba de dragoste la prima vedere care ar putea duce la semnarea hârtiilor unui divorț. Ernst și Carolina sunt separați de fapt de mai bine de un deceniu, chiar dacă nu au semnat actele de divorț.

Căsătoriile prințesei de Monaco

Prima căsătorie a Carolinei de Monaco cu bancherul parizian Philippe Junot a durat din iunie 1978 până în octombrie 1980 datorită trădărilor sale. A doua căsătorie, cea cu Stefano Casiraghi s-a încheiat într-o tragedie teribilă, în 3 octombrie 1990.

Cea de-a treia căsătorie cu vărul reginei Elisabeta II nu a dus la o îmbunătățire. Carolina și Ernst nu au divorțat oficial, chiar dacă scandalurile de-a lungul anilor au fost diferite: comportamentul său excesiv, atacurile de furie, problemele legale și fotografiile sale în compania altor femei.

De ce fiica lui Grace Kelly și Ranieri nu a pus încă punct acestei căsnicii? Există voci care susțin că prințesa Caroline nu dorește să renunțe la titlul de Alteță Regală legată de prestigioasa familie de Hanovra și să-și protejeze fiica Alexandra (în cazul în care Ernst nu ar mai putea lua decizii, ar depinde de ea să-și gestioneze activele de 350 de milioane de euro).

Sursa foto: Instagram