Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase și Ioana au început să se evite. Ce s-a întâmplat la mall spune totul despre relația lor. EXCLUSIV

Ilie Năstase și Ioana au început să se evite. Ce s-a întâmplat la mall spune totul despre relația lor. EXCLUSIV
Relația dintre Ilie Năstase și Ioana e greu să fie înțeleasă de cineva. Azi se ceartă, mâine se împacă, iar comportamentul spune multe despre ei. Ultimul scandal monstru a avut loc în stradă, la Mamaia.

De ce nu funcționează așa cum trebuie relația dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana? Să fie orgoliul de vină? Sau gelozia fostului sportiv? Indiferent care ar fi răspunsul, căsnicia celor doi are multe probleme.

Imagini exclusive! Cine e bărbatul de la masa lui Năstase?

Ilie Năstase și Ioana, la masă la mall

Vineri, în jur de ora 12.00, Ilie Năstase și Ioana au ieșit la masă la un restaurant scump, italienesc, de la Mall Băneasa. O zonă selectă în care locuiește Ilie și unde este văzut frecvent.

Ioana a ales să îmbrace o rochie lungă roz, care se potrivea perfect cu părul său negru ca abanosul, iar Ilie o cămașă albă care i-a scos în evidență bronzul.

Cei doi au stat la distanță unul de celălalt, iar Ioana a purtat discuții cu un alt bărbat care se afla la masa lor. După ce a scos câteva cuvinte cu respectivul, Ilie Năstase i-a ignorat total pe amândoi, preferând să-și vadă liniștit de bunătățile din farfurie.

Scandal monstru în stațiunea Mamaia

Cine e bărbatul cu care s-a întreținut Ioana Năstase la Mall Băneasa?

Cu două săptămâni în urmă, Ilie Năstase și Ioana au plecat la mare, la Mamaia, să uite de nebunia Bucureștiului și să se relaxeze. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și de la extaz, s-a ajuns la agonie.

Pentru că cei doi soți au început mahalaua în stradă și s-au jignit reciproc. Potrivit Cancan, fostul sportiv i-ar fi spus soției sale „cine-i ăla? Ăla e amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”.

Imediat, Ioana a sărit ca arsă și i-a dat o replică usturătoare soțului: „Ești drogat, du-te la tine în apartament, că ești bătrân”.

Nu se știe la cine a făcut referire Ilie, dar se vehiculează ipoteza că bărbatul din cauza căruia a început scandalul între soții Năstase ar fi fost milionarul Nick Rădoi, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Simion.

Ilie Năstase s-a sucit

Ilie și Ioana, scandal monstru în stradă, la Mamaia

Recent însă, Ilie s-a sucit și a mărturisit că Ioana este o femeie cuminte, care nu l-a înșelat niciodată, iar acuzația cu amantul ar fi făcut-o doar pentru că „eu sunt mai coleric, toată lumea mă știe”.

„A fost o ceartă în familie. (…) Vreau să subliniez că eu nu am acuzat-o de infidelitate. (…) Ea mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie.

M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme”, a spus fostul tenisman pentru Click. Mai mult, i-a asigurat pe toți că nu se pune problema unui divorț  și că tot ce a spus atunci a fost „doar la nervi, la supărare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre