Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase și Ioana, un nou episod din căsnicia lor zbuciumată. De data aceasta, o dorință s-a împlinit

Ilie Năstase și Ioana, un nou episod din căsnicia lor zbuciumată. De data aceasta, o dorință s-a împlinit
În timp ce unii spun că nu mai e nimic între cei doi, Ilie Năstase și Ioana au planuri mari de viitor. Iată la ce s-au înhămat acum cei doi.

Ioana și-a dorit enorm să se mute într-o vilă mare și luxoasă, iar Ilie Năstase s-a conformat. Iată acum cei doi sunt în forfota mutării.

Noua locuință a Ioanei și Ilie se află în Otopeni și e vorba de o vilă superbă, cu trei etaje, pe care bruneta o adoră. Dar, pentru că vrea să știe cu exactitate dacă se va adapta sau nu în acest loc, soții au decis ca pentru câteva luni să locuiască acolo cu chirie. I-au explicat proprietarului și acesta a fost de acord.

„Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare, plus bucătăria”

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria.

Ioana și Ilie Năstase s-au mutat în casă nouă

După care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa. Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.

„Pe laterale are brăduți, mie mi-a plăcut foarte mult și o să o cumpărăm în final”

Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat.

Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a declarat, Ioana Năstase, pentru Click.

După o perioadă deloc roz pentru cei doi, cu mult zbucium și cu multe acuzații, iată că s-au așezat lucrurile și acum cei doi sunt mai bine ca niciodată. Dovadă că dragostea dintre ei nu s-a pierdut pe parcurs și mereu o reușesc să depășească momentele grele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre