Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au ajuns la testul poligraf. Cine e cea mai invidioasă și de ce

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au ajuns la testul poligraf. Cine e cea mai invidioasă și de ce
Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu se cunosc de peste 20 de ani, iar în timp au devenit prietene foarte bune. Cele două vedete au ajuns acum la testul poligraf.

Prietene și colege la Kanal D, Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu își spun secretele și sunt alături la bine și la greu. Vedetele au ajuns la testul poligraf în emisiunea online realizată de Selly.

„A fost dragoste la prima vedere”

Ilinca a mărturisit că a cunoscut-o pe Raluca Bădulescu la un salon de „mani-pedi, ca fetele”. Acolo își făceau amândouă manichiura, au continuat să se întâlnească și prietenia s-a închegat frumos. „A fost dragoste la prima vedere între noi. Eu te-am plăcut din prima”, a declarat Raluca Bădulescu, care a recunoscut că a plăcut-o pe Ilinca din prima secundă în care a văzut-o. Pentru că tot au venit împreună la emisiunea lui Selly, cele două au decis să-și testeze și prietenia.

Raluca, indivioasă pe „corpuțul ăla, cum se văd mușchiuleții ăia”

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au ajuns la testul poligraf

Fetele au început să spună lucruri intime și așa s-a aflat că Raluca este „invidioasă” pe Ilinca. Motivul? „Corpuțul ăla, cum se văd mușchiuleții ăia. Se văd mâinile alea zici că sunt șerpișori. O văd pe Ilinca la sală, o văd cum face toate alea, eu stând în canapea. Eu i-am mai spus o dată, dacă în weekenduri n-are nevoie de trup, să mi-l dea”, i-a spus Raluca prietenei sale, care a făcut-o, în glumă, invidioasă.

Raluca Bădulescu, o mumie

Ilinca Vandici a stârnit râsul internauților când a povestit cum călătorește Raluca Bădulescu cu avionul, transformată într-o… mumie. „Raluca Bădulescu călătorește, din cauza aerului condiționat, cu maiou, bluză, sacou, geacă, blană, căciulă, eșarfă peste căciulă. Deci ea este, practic, o mumie în avion. Vreau și eu să fac un story, să ne vadă urmăritorii. Nu se poate!

„Eu te ador așa”

Raluca Badulescu
Raluca nu-și plătește întreținerea, dar își cumpără haine

Plecăm în vacanță… durează o oră pe puțin să se ridice și să mergem într-un loc. Eu sunt mega-organizată. (…) Sunt momente în care trebuie să facem și atunci mă enervez când stăm din cauza ta. Dar altfel, nu. Eu te ador așa”, a afirmat Ilinca Vandici.

De ce nu-și plătește Raluca Bădulescu întreținerea

De asemenea, Ilinca a dat-o de gol pe Raluca, dezvăluind ce face buna ei prietenă cu banii. Vedeta nu s-a supărat, ci a mărturisit că preferă să nu-și plătească întreținerea pentru că tot timpul „e luat de un pantof, o gentuță. Sunt anumite lucruri în viață care mă deranjează. Dacă toate astea sunt în imaginația noastră, nu putem să anulăm întreținerea, lumina, toate cheltuielile astea?”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre