Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilona Brezoianu, declarație uluitoare. Actrița nu mai avea din ce să trăiască și a fost la un pas să ia o decizie radicală

Ilona Brezoianu, declarație uluitoare. Actrița nu mai avea din ce să trăiască și a fost la un pas să ia o decizie radicală
Este una dintre cele mai talentate actrițe din noua generație, dar au fost momente când Ilona Brezoianu nu a fost deloc mulțumită de meseria sa.

Apreciată pentru talentul său și iubită de Mihai Bendeac, Ilona Brezoianu s-a ridicat mult în ultima perioadă.

Ilona Brezoianu, declarație șocantă. A vrut să renunțe la actorie. Există și un motiv bine întemeiat

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Oprișan, Vreau să știu, simpatica actriță Ilona Brezoianu și-a șocat fanii atunci când a dat din casă. Vedeta a mărturisit că nu dintotdeauna a făcut bani cu actoria, așa că au fost momente în care a vrut să se facă medic veterinar, ba chiar a vrut să se înscrie și la o școală de acest gen.

Motivul? Nu avea spectacole și abia se descurca din punct de vedere financiar. De când cu contractele la Antenă, situația s-a rezolvat și nu mai duce grija zilei de mâine. În plus, este angajată și la un teatru.

“E foarte nasol să nu joci, e greu”

„Am avut momente… de exemplu, într-o vreme, voiam să fac medicină veterinară, chiar mă bătea gândul așa, să încep să învăț, să mă înscriu la niște cursuri. Da, eram actriță, dar nu eram angajată, eram într-o perioadă în care jucăm mai puțin.

E foarte nasol să nu joci, e greu. Acum, că m-am angajat într-un teatru și am garanția faptului că voi juca tot timpul este altceva, dar atunci când ești actor independent, nu știi ce se întâmplă. Dacă îți mor spectacolele, dacă nu se mai joacă…”, s-a destăinuit actrița.

„Teatrul este o meserie pe care poți să o schimbi oricând”

Ilona este îndrăgostită de meseria ei și a mărturisit că nu-și va opri niciodată copiii să facă o carieră în teatru dacă vor dori. Dar  de părere că oricine poate face altceva, în momentul în care consideră că nu i se mai potrivește actoria. „Teatrul este o meserie pe care poți să o schimbi oricând. Eu nu cred că gata, te-ai apucat, ai făcut teatru, cu asta ramai. Poate nu mai vrei la un moment și te apuci de altceva.”, a mai spus actrița.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre