Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani. De azi, numai surprize câteva zile…

Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani. De azi, numai surprize câteva zile…
De 13 ani emisiunea e ca un magnet pentru românii care se trezesc de dimineață. Protagoniștii sunt simpatici, asistentele arată superb, iar invitații sunt pe măsură. O rețetă de succes, putem spune.

Acum se va întâmplat ceva cu emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, ajunsă la finele celui de-al 13-zecelea an de emisie. De ziua ei, pe 29 noiembrie, Antena 1 sărbătoreşte în familie, motiv pentru care gașca de la Neatza cu Răzvan și Dani va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori.

În stilul Neatza, Răzvan, Dani, Ramona, Ristei, Oprişan, Bianca, Nicolai Tand, Vlăduţ, Cătălin Rizea, Cuza, Diana Munteanu şi simpatica Ilona, toţi vor fi prezenţi la aniversarea Antena 1, într-o ediţie specială de sărbătoare.

„Vom avea un moment-parodie Chefi la Cuţite by Răzvan şi Dani, chiar sub ochii chefilor, iar alături de noi vor veni şi câştigătorii Asia Express, cu dezvăluiri în premieră din cadrul show-ului. Nu ne dăm la o parte nici de la a construi în platou provocările celebre care vor culmina cu deliciosul tort aruncat în faţă.  Şi vom merge, desigur, şi în Poiană ca să aratam cum petrec, la munte, românii care sunt în minivacanța de 1 Decembrie şi care ne vor ura în direct de ziua noastră!”, a declarat Dani Oţil.

Sărbătoare de Sfântul Andrei

Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, Neatza îi va sărbători pe cei peste 850.000 de români care îşi celebrează numele şi le vor arăta telespectatorilor, live, cum petrec aceştia, dar şi ce obiceiuri urmează pentru noroc si bunastare. Numele Andrei derivă din grecescul Andreas, care înseamnă „viteaz”, aşa că gaşca matinalului se va întrece în probe pentru a-l desemna pe cel mai viteaz din platou.

Şi pentru că este dezlegare la peşte, echipa le va arăta telespectatorilor cum arată un festin pescăresc, în toată regula. Totodată, pentru că usturoiul e vedeta sărbătorii de Sfântul Andrei, va fi pus în valoare de către Nicolai Tand şi Vlăduţ, în vreme ce reporterii emisiunii vor transmite live din diverse locuri din ţară, unde este sărbătorit Sfântul Andrei.

Ce se întâmplă de 1 Decembrie

Sărbătoarea va continua în platoul Neatza cu Răzvan şi Dani şi miercuri: „De 1 Decembrie spunem, în direct, <La mulţi ani, România!> şi continuăm petrecerea alături de artiştii care ne vor trece pragul. Vom găti tradiţional, căci cei mai iscusiţi bucătari se vor întrece, în direct, în preparate tradiţionale.

Vom încinge grătarele în diverse locaţii şi vom găti fasole la ceaun pentru toţi pofticioşii. Mergem şi la conac, unde ne vom bucura de sărbătoare ca pe vremea boierilor de altădată, dar şi în piaţă, la Obor, unde celebrii mititei vor aduna românii împreună la masa de Ziua Naţională. Pentru că de 1 Decembrie, la Neatza, gătim şi petrecem româneşte!”, a declarat Răzvan Simion.

De-a lungul timpului, îndrăgita echipă a matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar  să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune, sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.