Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginea cu Brigitte Macron care face lumină în urma zvonului că ar fi fost bărbat! Așa arăta când s-a născut președintele Franței

Imaginea cu Brigitte Macron care face lumină în urma zvonului că ar fi fost bărbat! Așa arăta când s-a născut președintele Franței
Brigitte Macron, soția președintelui francez, a atras atenția publicului abia la o vârstă mai înaintată, când a devenit Prima Doamnă a Franței. La 71 de ani, este un simbol al eleganței și rafinamentului, dar și un personaj controversat despre care s-au lansat multe teorii în spațiul online.

În ultimii ani, soția președintelui a ajuns chiar să se judece în instanță cu cei care au lansat zvonul că ar fi fost bărbat. Aceasta este una dintre teoriile care i-au dat bătăi de cap, printre multe altele. Cum nu a fost o prezență publică în tinerețe, puțini cunosc cum arăta cu zeci de ani în urmă. O imagine cu Brigitte Macron, de când era o mamă tânără, face lumină în această dezbatere. Chiar dacă există puține imagini din acea perioadă, una dintre ele ne oferă o privire asupra grației și frumuseții sale de atunci.

Așa arăta când s-a născut pe președintele Franței

Până în 2017, Brigitte Macron a avut o prezență discretă în viața publică, moment în care soțul ei, Emmanuel Macron, a câștigat președinția Franței. În acel an, Prima Doamnă avea 64 de ani și a început să apară mai des în media, cucerind publicul prin rafinament și stil. 

Brigitte și Emmanuel Macron se iubesc de când președintele Franței avea doar 17 ani. Când a împlinit 30, a cerut-o în căsătorie (Instagram)

Totuși, de-a lungul timpului, foarte puține fotografii din perioada tinereții sale au apărut în spațiul public. O poză rară din 1975 o surprinde pe Brigitte Macron tânără și zâmbitoare, alături de primul său copil. Peste doi ani avea să o nască pe fiica ei. În același an s-a născut și Emmanuel Macron. Oricine o vede înțelege că zâmbetul cald care o caracterizează și astăzi nu s-a schimbat de-a lungul anilor.

Deși fotografia a fost realizată cu mult înainte de a-l cunoaște pe Emmanuel Macron, aceasta dezvăluie o frumusețe naturală și un rafinament care au rămas constante în viața sa. În timp ce alte prime doamne au decis să se bucure din plin de avansul științei în materie de intervenții estetice, Brigitte Macron își poartă ridurile cu zâmbetul pe buze.

Brigitte Macron refuză să își ascundă ridurile, chiar dacă unele, precum cel de sub nas, sunt destul de inestetice (Instagram)

Are un rid adânc care începe în mijlocul șanțului subnazal, vizibil mai ales când râde. Deși ar fi putut să îl estompeze, l-a lăsat la locul lui, dovedind că este o femeie care își asumă vârsta și transformările apărute odată cu ea.

Prima întâlnire cu Emmanuel Macron, în sala de clasă

Brigitte l-a cunoscut pe actualul său soț în 1993, el având atunci 16 ani, iar ea 40. Era profesoara lui de literatură. Emmanuel Macron era pe atunci unul dintre elevii săi, adolescent, coleg de clasă cu fiica ei. Președintele Franței a mărturisit că s-a îndrăgostit de Brigitte la prima vedere, iar povestea lor de dragoste, deși neconvențională, a evoluat în timp. 

Așa arăta Brigitte Macron în 1975. Are în brațe primul din cei trei copii ai săi, cu fostul soț, un bancher francez (Playtech.ro)

Inițial, Brigitte a fost reticentă în fața atenției tânărului Emmanuel, însă în 1994 relația lor a devenit una romantică. Tânărul era în continuare minor, având doar 17 ani. În ciuda așteptărilor sociale, dragostea lor a crescut într-un mod discret, dar profund.

Poveste atipică de iubire

În 2007, când împlinise deja vârsta de 30 de ani, Emmanuel Macron și-a cerut iubita în căsătorie, iar Brigitte a acceptat fără ezitare. Divorțase, în anul precedent, de bărbatul care i-a fost soț încă dinainte ca actualul președinte francez să vină pe lume, bancherul André-Louis Auzière. Pe lângă fiica de-o vârstă cu Emmanuel Macron, cuplul mai are doi copii.

Sărut tandru al cuplului prezidențiat. Emmanuel și Brigitte Macron sunt un exemplu de longevitate în cuplu (Instagram)

După mariaj, Emmanuel și Brigitte Macron au devenit un cuplu de nedespărțit, apărând împreună atât în viața personală, cât și în cea politică.  Prima Doamnă a Franței l-a susținut constant pe soțul ei, fiind implicată activ în viața publică și în activitățile Palatului Élysée.  Astăzi, la 71 de ani, Brigitte Macron continuă să impresioneze prin stilul său sofisticat și prin energia pozitivă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri