Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini incredibile de la mormântul lui Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu. Părinții spun că nu-și vor reveni niciodată

Imagini incredibile de la mormântul lui Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu. Părinții spun că nu-și vor reveni niciodată
Pe 27 iulie s-a împlinit un an de când Sebi Olariu a fost ucis de Vlad Pascu. Părinții au organizat parastasul tânărului și spun că nu își vor reveni niciodată. La mormântul lui Sebi au mers inclusiv prietenii lui, care au lansat în aer baloane și porumbei albi.

S-a împlinit 1 an de când Sebi Olariu, tânărul călcat cu mașina de Vlad Pascu în 2 Mai, nu mai este. Pentru părinții săi însă, fiecare zi este o luptă cu durerea și cu realitatea crudă: aceea că fiul lor nu mai este. La parastasul de 1 an al lui Sebi s-au adunat atât familia cât și prietenii săi, iar imaginile incredibile de la mormânt sunt emoționante. 

În locul în care Sebi Olariu își doarme somnul de veci au apărut fotografii cu acesta, icoane, dar și o mulțime de trandafiri albi. Tatăl lui Sebi, Valentin, a filmat totul și a urcat clipul pe rețelele de socializare, alături de inimioare albe și negre. 

Prietenii și familia au adus porumbei albi și baloane la mormânt 

În ziua parastasului, prietenii și familia lui Sebi au venit toți îmbrăcați în alb și au lansat în aer baloane albe cu chipul lui Sebi, dar și zeci de porumbei albi. „Ai luat soarele cu tine când ai plecat”, era inscripționat pe baloanele lansate spre cer.

 

@valentinnn1976♬ Angels – Robbie Williams

Părinții lui Sebi au montat și o cameră video pe mormântul tânărului, pentru ca toți prietenii lui, dar și familia, să poată să petreacă timp la mormântul lui Sebi chiar dacă sunt în alte colțuri ale lumii.

Părinții spun că nu își vor putea reveni vreodată 

Pentru tatăl și mama tânărului, durerea este cruntă. Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a mărturisit că nu mai are speranță, iar dorul de fiul său este enorm, astfel că nu își va mai reveni niciodată. 

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, spune că nu crede că își va reveni vreodată

„Nu mai avem speranță, nu mai avem putere, nu mai avem nimic, fără persoana care ne făcea să râdem. Suntem toți cu sufletele negre”, a declarat Valentin Olariu pentru un post de televiziune. 

Supraviețuitorii tragediei cer refacerea expertizei medico-legale

Șoferul vinovat de tragedia de la 2 Mai, Vlad Pascu, se află după gratii de aproape un an. Între timp, supraviețuitorii au solicitat refacerea expertizei medico-legale. Aceștia au suferit răni grave în zona membrelor superioare și nici acum nu și-au recăpătat mobilitatea 100%. 

Vlad Pascu se află după gratii de aproape un an

Cristina si Vlad, tinerii care au scăpat cu viață, vor ca medicii să stabilească dacă își vor mai putea folosi membrele superioare la capacitate de 100% sau dacă este vorba de un handicap iremediabil. Tinerii se vor prezenta la Institutul de Medicină Legală pentru a solicita reexpertizarea medico-legal. Pe 14 august va avea loc o nouă înfățișare în Dosarul 2 Mai.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre