Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini tulburătoare: Cristina Cioran a luat foarfeca și a început să-și taie părul. „Te-am iubit așa cum am știut…”

Imagini tulburătoare: Cristina Cioran a luat foarfeca și a început să-și taie părul. „Te-am iubit așa cum am știut…”
Cristina Cioran este o vedetă bine cunoscută din România, recunoscută pentru activitatea sa în televiziune și divertisment. Ea a câștigat popularitate prin aparițiile sale în diverse emisiuni TV și proiecte de televiziune.

Recent, Cristina Cioran a apărut în ipostaze ciudate pe internet. Ea s-a filmat în intimitate și a făcut publice imaginile destul de tulburătoare. Vedeta de 47 de ani a fost prezentatoare pentru diverse emisiuni TV, unde a reușit să capteze atenția publicului prin carisma și profesionalismul său. De-a lungul carierei, a fost implicată în proiecte importante de televiziune și a devenit o figură cunoscută și apreciată în mass-media românească.

Cristina Cioran are o fiică, Ema, din relația cu fostul iubit de care s-a despărțit acum doi ani (Instagram)

Popularitatea ei continuă să fie susținută de aparițiile constante în media și de activitatea sa pe rețelele de socializare, unde împărtășește momente din viața sa personală și profesională cu fanii săi. Acum doi ani, ea s-a despărțit de iubitul ei, împreună cu care are o fetiță. Separarea a fost dură și, recent, ea povestea că se teme pentru integritatea ei, deoarece ar fi fost amenințată de tatăl copilului.

Cristina Cioran s-a filmat în baie

Pe contul său de TikTok, vedeta a distribuit recent imagini din baie, în care apare într-o ipostază destul de tulburătoare. Vedeta se tunde singură, scurtându-și pletele blonde. Poartă o bluză de culoare verde și pare foarte serioasă în timp ce alege șuvițele și le retează.

@kikicioranTe am iubit♬ Cum Am Știut – Killa Fonic & Delia

În timp ce se tunde singură, Cristina Cioran fredonează piesa deliei lansată împreună cu Killa Fonic, Cum am știut: „ Te-am iubit așa cum am știut / Te-am iubit atât de tare / Cât de mult am fost în stare / Nu ca-n filme, nu cum ai visat / Și nici n-ai meritat”.

Luna aceasta, vedeta de televiziune a relatat că ar fi intrat într-o nouă relație și că se iubește cu un tânăr om de afaceri. Identitatea acestuia nu a fost însă dezvăluită. În replică, fostul iubit, de care s-a separat acum doi ani, a acuzat-o că nu îl lasă în pace și că îi trimite mesaje nepotrivite.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre