Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile momentului cu Ben Affleck epuizat în luna de miere la Paris. Priviți în ce hal a adormit actorul

Imaginile momentului cu Ben Affleck epuizat în luna de miere la Paris. Priviți în ce hal a adormit actorul
Paparazzii care îl urmăresc pe Ben Affleck la Paris au avut o zi de pomină sâmbătă. Cele mai recente fotografii surprinse cu celebrul soț al lui Jennifer Lopez au încins internetul.

Internauții pur și simplu au înnebunit văzând cel mai recent set de fotografii cu Ben Affleck care părea complet leșinat într-o barcă în timpul călătoriei sale la Paris. El vizitează celebrul oraș împreună cu noua soție, Jennifer Lopez, și cu toți copiii lor. De obicei, celebritățile de talia lor tind să își păstreze cele mai intime momente pentru ei înșiși, dar Ben Affleck a scăpat mingea de data aceasta, scrie Marca.com.

Poate că nu s-a gândit că ar putea fi fotografiat de vreun paparazzi din aer, așa că a stat cât de degajat a putut. S-a înșelat amarnic, deoarece câteva imagini amuzante cu actorul complet leșinat și cu gura larg deschisă au ajuns în mediul online. Aproape instantaneu acestea s-au viralizat și, mai mult, au devenit instantaneu material de meme-uri.

Lumea se întreabă: cine îi secătuiește toată energia lui  Ben Affleck?

Poate că cea mai evidentă glumă dintre toate este clasica poantă „prea multă miere de albine”. Ben Affleck s-a căsătorit recent cu J-Lo și abia dacă ies din dormitor, de unde și faptul că actorul apare atât de obosit în fața camerelor. În realitate, cel mai probabil, Ben Affleck pur și simplu a tras un pui de somn rapid, dar le-a dat paparazzilor suficient timp pentru a face destul de multe poze.


Barca în care se afla acesta era ancorată pe râul Sena din Paris, ceea ce i-a dat suficientă mișcare de legănare pentru a-l face pe Ben să adoarmă rapid. La un moment dat, gura lui era atât de larg deschisă încât chiar și paparazzi au avut suficient timp să facă o poză perfectă cu el în această ipostază.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld)

Nu există nicio informație despre ce făcea Jennifer Lopez în timp ce au fost realizate aceste fotografii. Dincolo de glumele legate de consumarea lunii de miere, e de la sine înțeles că o excursie cu atâția copii. Ben Affleck are trei copii din timpul căsătoriei cu actrița Jennifer Garner, în timp ce Jennifer Lopez re și ea doi. Cu toții sunt în jurul vârstei adolescenței, ceea ce face și mai plină de provocări conviețuirea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre