Fosta iubită a lui Ben Affleck, Ana de Armas, a rămas cu traume. A fugit departe de el și are motive întemeiate

Fosta iubită a lui Ben Affleck, Ana de Armas, a rămas cu traume. A fugit departe de el și are motive întemeiate
Înainte să reînnoade legăturile cu fosta sa logodnică, Jennifer Lopez, care, de data aceasta, chiar i-a devenit soție, Ben Affleck a avut o poveste de dragoste cu mai tânăra sa colegă de breaslă, frumoasa Ana de Armas.

De Armas și Affleck s-au cunoscut în martie 2020, după ce s-au întâlnit pe platoul viitorului lor film „Deep Water”. Apoi s-au despărțit după aproape un an de relație la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

Potrivit presei internaționale, despărțirea s-ar fi întâmplat deoarece fostul cuplu se afla în „momente diferite ale existenței lor”.

„Ben continuă să își dorească să lucreze pentru el. Are trei locuri de muncă aliniate și este un tată pe care te poți baza, acasă. Amândoi sunt mulțumiți de locul în care se află actualmente în acest moment al existenței lor”, scria, atunci, Fox News, citând o sursă apropiată actorilor.

O altă persoană apropiată fostului cuplu a adăugat că „relația lor a fost complicată”.

„Ana nu voia să aibă reședința în Los Angeles. Și, evident, Ben trebuia să fie alături de copii săi care locuiesc acolo”.

Affleck a fost căsătorit anterior cu Jennifer Garner, cu care are trei copii: fiicele Violet, 15 ani, și Seraphina, 12 ani, alaturi de fiul Samuel, 8 ani.

Ce a câștigat Ana de Armas după logodna fostului iubit

În contextul în care fostul ei iubit celebru se bucură de noua lui soție și familie, Ana de Armas, strălucitoarea vedetă de origine cubaneză din „The Gray Man” este extrem de recunoscătoare că a evadat din Los Angeles. Trăiește cât de departe poate de fostul ei iubit și spune că e „ușurată” că ultimii doi ani din viața ei au rămas în urmă.

„A fost ciudat”, spune ea. Tatăl ei era bolnav cu o boală care nu era legată de virusul COVID, iar ea a vrut să se întoarcă în Cuba, de unde este originară, dar insula a fost închisă pentru călătorii în timpul pandemiei.

„Și apoi, în același timp, lucram foarte mult și mă simțeam foarte norocoasă”.

Logodna fostului iubit, Ben Affleck, cu Jennifer Lopez, a avut efecte puternice asupra vieții Anei de Armas. Ea a devenit ambasadorul unei mărci celebre de diamante, astfel că poartă și ea, pe inelar o piatră naturală imensă și scumpă, conform contractului.

Viața alături de Ben Affleck a traumatizat-o  pe Ana de Armas

Relația cu Ben Affleck a traumatizat-o la propriu, recunoaște vedeta. Asta din cauza atenției exagerate concentrate asupra ei în timpul  relației intens fotografiate și bârfite.

„A fost oribil. Ăsta e unul dintre motivele pentru care am plecat din LA”, mărturisește Ana de Armas într-un interviu acordat Elle.com.

Ana de Armas a petrecut șapte ani în Los Angeles, văzând cum viețile altor artiști devin un acvariu, cu paparazzi care le urmăreau fiecare mișcare.

„Trecând prin asta eu însămi, mi-am confirmat gândurile: Nu acesta este locul în care să fiu, spune ea. A devenit un pic prea mult. Nu exista scăpare. Nu exista cale de ieșire. În Los Angeles, există întotdeauna sentimentul că nu ai ceva, că îți lipsește ceva. Este un oraș care te menține neliniștit!”, a spus ea.

Ce se întâmplă acum cu fost iubită a lui Ben Affleck

Ana de Armas a crescut în Cuba, într-un oraș de pe plajă, unde familia ei nu avea nici computer, nici internet, nici măcar telefon mobil. Când avea nouă ani, bunica ei a murit, iar familia ei s-a mutat în Havana pentru a fi alături de bunicul ei.

Era o lume nouă pentru ea și se simțea un pic ca o străină în marele oraș. Dar a fost, de asemenea, ceea ce avea să o pună pe drumul carierei sale. De Armas s-a înscris la o școală de teatru din Havana la vârsta de 14 ani, înconjurată de studenți la muzică, circ și artă. Se întâlnea cu prietenii la Malecón, renumita promenadă de pe malul mării din Havana „cântând la chitară și bând rom până a doua zi dimineața. Era ca un mare și distractiv festival de teatru și de film și a fost incredibil”, spune ea. A făcut trei filme cubaneze. Și apoi, la 18 ani, a plecat în Spania.

S-a stabilit la Madrid, acceptând mai ales roluri pentru televiziune. Și-a făcut o viață pentru ea însăși și și-a găsit un grup de prieteni, dar după opt ani, la 26 de ani, a decis să își încerce norocul în LA. Acolo, a descoperit că niciunul din rolurile ei din Cuba și Spania nu contau cu adevărat pentru directorii de casting. Și mai era și engleza ei, care nu era nici pe departe fluentă. A urmat cursuri de engleză de la 8 dimineața până la 3 după-amiaza timp de trei luni pentru a se pune la punct.

Ana de Armas locuiește acum în New York, într-un apartament cu iubitul ei cel nou, Paul Boukadakis, executorul Tinder. Cei doi s-au cunoscut în timpul pandemiei printr-un prieten comun și, în contextul lockdown-ului, și-au petrecut primele întâlniri acasă la fiecare dintre ei, bând vin și vorbind.

Sursa foto: Instagram