Simona Ionescu / Redactor Șef

Împăcarea săptămânii. Două vedete au arătat că nu pot sta departe una de alta

Împăcarea săptămânii. Două vedete au arătat că nu pot sta departe una de alta
Marea împăcare în showbiz-ul românesc îi are protagoniști pe fostul soț al Andreei Bălan și pe fosta prezentatoare de la Meteo, care i-a fost alături în ultimii ani. S-au despărțit, dar imaginile surprinse acum arată că s-au și împăcat.

După trei ani de relație focoasă, chiar dacă și-au spus „Pa”, George Burcea și Viviana Sposub nu pot sta deoparte unul de altul. Așa că s-au împăcat. Imaginile surprinse de paparazzi Cancan îi arată împreună, la cumpărături. Viviana duce în mână un buchet de trandafiri, George are o pungă mare cu prăjituri, pesemne. Așa un eveniment se impune a fi sărbătorit.

Vara aceasta au apărut zvonuri că, după despărțirea de George Burcea, Viviana Sposub i-ar fi găsit rapid un înlocuitor. De altfel, ea era cea care a anunțat separarea. „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost mesajul transmis de Viviana Sposub pe Instagram.

Fosta finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities și actorul au luat-o pe drumuri separate, la scurt timp după ce au revenit din SUA. Între timp, și-a afișat trupul splendid la plajă, dar și în compania altui bărbat.

George Burcea și Viviana Sposub nu pot sta deoparte unul de altul

Gurile rele spuneau că Viviana i-ar fi dat papucii lui George deoarece s-a supărat că nu au rămas mai mult timp în America, unde ea plănuia să își lanseze cariera. Între timp însă, toate relele au fost date uitării. Iubirea de vară a Vivianei a fost lăsată în urmă, iar acum cei doi îndrăgostiți, care și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul, sunt din nou împreună.

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat

Fanii lor sunt de-a dreptul entuziasmați. Pe conturile de socializare, Viviana e felicitată de  fani pentru împăcare. „Vivi felicitări pt împăcarea cu George”, e unul din mesajele primite.

Și George este în atenția fanilor. „Vezi ce faci cu Viviana n-o pierde din ochi ca e faină tare”, i-a scris cineva.

Conform Fanatik, se pare că cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor. „S-au împăcat, Viviana i-a mai dat o șansă”, a spus un apropiat al lor pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre